În vârstă de 39 de ani, Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, a vorbit într-un interviu acordat pentru Telekom Sport și a vorbit despre jucătorii care pot pleca pe bani mulți de la FCSB. Patronul echipei speră să dea un tun financiar pe piaţa transferurilor. Rădoi e de părere că Olimpiu Moruţan i-ar putea aduce un profit uriaş patronului FCSB, dacă ar juca meci de meci.
Întrebat cine pleacă primul dintre Man şi Coman, Rădoi a răspuns: "Dacă ar juca meci de meci, Moruţan": "Mi-aş dori să plece amândoi, au nevoie de o nouă provocare, la nivel individual au arătat tot ce se putea arăta în România, vorbim de faze, goluri, pase, cred că au arătat tot ce pot şi au nevoie de o nouă provocare.
Eu am trăit o perioadă în care am terminat două sezoane consecutiv pe locul doi, dar ne-am calificat în Liga Campionilor. Cu Hagi şi cu Lăcătuş. După, evoluând în Liga Campionilor, cazul lor în Europa league, atunci au fost jucători care plecat pe sume mari şi acum pot fi jucători care pot pleca pe sume mari. Dar au nevoie cel puţin de o calificare în Europe League", a continuat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.
Fotbal
Spurs - Norwich 3-0. Lucas Moura, golul carierei
ACUM 29 MINUTE
Transferat la FCSB de la FC Botoşani în decembrie 2017, Olimpiu Moruţan n-a reuşit să se impună până acum ca titular la echipa lui Bogdan Vintilă. În acest sezon, el a jucat 1.339 de minute, în 26 de meciuri, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase decisive.

Mirel Rădoi ia în calcul o posibilă despărțire de naționala României

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României, va debuta la cârma "tricolorilor" în toamnă, la meciurile din Liga Națiunilor. Numit la conducere în luna noiembrie a anului trecut, fostul mijlocaș ar fi trebuit să conducă naționala noastră la meciul de baraj împotriva Islandei, din luna martie, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap tutoror celor implicați în lumea fotbalului.
Într-un interviu oferit pentru Digi Sport, Rădoi a vorbit despre viitorul său și, în ciuda faptului că încă n-a bifat vreun meci pe banca naționalei României, acesta a dezvăluit că ia în calcul o posibilă despărțire. În cazul scenariului negativ în care România va pierde categoric primele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Irlanda de Nord și Austria, Mirel Rădoi nu va ezita să-și anunțe demisia, cu o lună înaintea barajului cu Islanda, programat pe 8 octombrie.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Fred, primul marcator pentru United în era Rangnick. Gol superb al brazilianului
ACUM O ORĂ