Rizespor e într-o situație dramatică, iar Șumudică a turnat gaz pe foc după semi-eșecul de ieri. Echipa sa nu a învins pe nimeni de 7 meciuri și este aproape de zona retrogradării. Din nou, Șumi a reacționat la cald și din nou a greșit, iar presa turcă îi cere demiterea.
"Nu este posibil ca antrenorul să mai lucreze la această echipă, după ceea ce a afirmat. Ar trebui concediat. Drumul său și al lui Rize trebuie să se despartă.
Mie îmi place Șumudică, încearcă să aplice un anumit sistem de joc la echipele sale. Cum nu poți să-i dai afară pe toți jucătorii, pe care antrenorul i-a criticat, renunți la tehnician", a spus Ridvan Dilmen la emisiunea "100% Fotbal" de la NTV.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo și-a explicat răbufnirea din momentul schimbării contra Coreei de Sud
ACUM 10 MINUTE
Șumudică e recunoscut pentru faptul că ține vestiarul unit, dar de această dată nu s-a mai gândit la moralul fotbaliștilor și i-a pus la zid pentru evoluția avută, acuzându-i că nu respectă nimic din ceea ce le cere.
"Nici Jose Mourinho, dacă ar veni aici, nu ar avea succes. Fotbaliștii noștri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 vs 10 timp de 80 de minute și nu am putut trage un șut pe poartă. Ăsta nu e un joc video, nu am o manetă cu care să îi controlez, nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face. Am pus în aplicare toate cunoștințele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori poate greși și antrenorul. Tomas, Unal Karama, Ismail Kartal nu sunt manageri buni. Șumudică nu e bun. Cine trebuie să vină la echipa asta?", a declarat Șumudică, după meci.
Rizespor a ajuns într-o situație dramatică, fiind în preent la doar 3 puncte de retrogradare, cu 12 etape rămase de disputat până la finalul sezonului. Problemele sunt cu atât mai mari cu cât pe primul loc retrogradant în acest moment se situează Istanbul Bașakșehir, formație care a evoluat în actualul sezon de Champions League. Chiar dacă aceasta traversează în prezent o formă teribilă, specialiștii anticipează că nu va avea totuși emoții în privința retrogradării. Ca atare, Rizespor va avea mari emoții dacă nu reușește să lege o serie de succese

Șumudică, dat afară de la Gaziantep din cauza declarațiilor

Mehmet Buyukeksi, președintele lui Gaziantep, a dezvăluit cum s-a ajuns la despărțirea de Șumudică, în urmă cu câteva luni. Declarațiile românului au deranjat conducerea, cu toate că echipa traversa una dintre cele mai bune perioade din istorie.
Șumudică s-a despărțit de Gaziantep, iar vestea a fost una surprinzătoare, în contextul rezultatelor din acest sezon. Totuși, conducerea turcilor a fost exasperată de faptul că tehnicianul iese în presă cu tot felul de declarații în care pune presiune privind un contract pe bani mai mulți. În plus, românul ar fi denaturat adevărul, potrivit lui Mehmet Buyukeksi.
"Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului. E foarte greu să continui în asemenea condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului (n.r - finalul acestui sezon). Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.
Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe. O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani, clubul îmi cere mie bani, îmi taie din salariu", a spus Șumudică.
În special declarația legată de soție i-a deranjat pe turci, aceștia simțindu-se umiliți. Ca atare, au decis să îl dea afară pe Șumudică, în ciuda rezultatelor fantastice obținute de român.
Cupa Mondială FIFA
Comentatorul turc de la Maroc - Canada, scos din emisie, după ce a folosit un "cuvânt interzis"
ACUM 31 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Australia, victima sigură cu speranța până la cer
ACUM 37 MINUTE