Recent, fiul său Edinho a confirmat că triplul campion mondial este rușinat de condiția sa fizică, în special când trebuie să iasă din casă.
După declarațiile lui Edinho, Pele a ținut să ofere lămuriri din perspectiva stării sale de sănătate, despre care s-a vorbit tot mai mult în ultima vreme.
"Sunt bine, încerc să-mi accept limitele la care a ajuns corpul meu. În fiecare zi încerc să privesc lucrurile cât mai pozitiv. Ca orice om de vârsta mea, am zile bune și zile mai puțin bune. Nu îmi este teamă din cauza problemelor, sunt încrezător în tot ceea ce fac. În același timp, îmi doresc să-mi onorez angajamentele din agenda mea încărcată.", a spus Pele, citat de BBC Sport.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2720059.jpg

Pele deține recordul de goluri din istoria fotbalului

Legendarul brazilian Pele are mari probleme de sănătate și se simte rușinat de fiecare dată când apare în public pentru că nu se poate deplasa fără ajutor, a informat fiul său. Triplul campion mondial, considerat de mulți drept cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a fost transportat la spital, anul trecut, din cauza unei infecții urinare.
"Mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi şi pentru îngrijorarea voastră. Voi împlini 80 de ani anul acesta.", a mai transmis Pele.
Pele, în vârstă de 79 de ani, a avut în trecut probleme cu șoldul și are nevoie de un cadru pentru a se deplasa, multe dintre aparițiile sale publice, din ultimul timp, fiind într-un scaun cu rotile.
"Este foarte retras!", a declarat fiul său, Edinho, pentru TV Globo. Pele a marcat un număr record de 1.281 de goluri în 1.363 de apariții în cei de 21 de ani de carieră, inclusiv 77 de goluri în 91 de apariții pentru Brazilia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE