Pele l-a caracterizat pe Ronaldo drept cel mai bun jucător de pe planetă la acest moment, numinud-l un "atlet modern", asta după ce portughezul și-a mai adăugat un titlu în palmaresul atât de bogat. Juventus a câștigat pentru a noua oară consecutiv Serie A după victoria cu 2-0 de la Torino în fața Sampdoriei.
Bianconerii au adunat 83 de puncte, cu 7 mai mult decât Inter. Performanța este istorică pentru torinezi, care au ajuns la un total de 36 de titluri în Italia. Nicio altă echipă dintre cele mai bune campionate de pe continent nu a reușit să fie campioană în 9 sezoane la rând. Fără doar și poate, prezența lui Ronaldo la Torino i-a ajutat pe bianconeri să-ți cimenteze dominanța în campionatul Italiei. Câștigător de cinci ori a Balonului de Aur, portughezul a fost magistral în mai multe ocazii pentru echipa lui Maurizio Sarri.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06

Pele crede că Ronaldo este cel mai bun jucător al planetei

Într-o postare pe contul oficial de Instagram, Pele și-a exprimat admirația cu privire la superstarul portughez al lui Juventus: "Cristiano este atletul modern, care arată tuturor că succesul vine întotdeauna la cei care sunt dedicați și iubesc ceea ce fac. În același timo vreau să-i felicit pe Douglas Costa, Danilo și Alex Sandro! Ați făcut treabă bună câștigând titlul în Serie A, Juventus!".
Pentru Pele, puterea portughezului are câștig de cauză în fața flerului argentinianului Lionel Messi. Barcelona a cedat în acest sezon titlul în fața marei rivale, Real Madrid, iar zvonurile privind plecarea lui Messi de pe Camp Nou se înmulțesc pe zi ce trece: "Azi, cel mai bun jucător din lume este Cristiano Ronaldo. Eu cred că el este cel mai bun, pentru că e mai consistent, dar nu poți uita de Messi, desigur", a mai transmis Pele.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40