UPDATE / Conform unei postări a lui Pele din urmă cu câteva minute, legendarul brazilian a fost operat. Fostul fotbalist a anunțat că medicii i-au descoperit o tumoră la colon, motiv pentru care au decis să intervină chirurgical.
"Prieteni, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mă simt bine și pentru că le-a permis doctorilor Fabio și Miguel să aibă grijă de mine. Sâmbăta trecută am suferit o operație pentru a fi îndepărtată o leziune suspicioasă la colonul drept. Tumora a fost identificată în timpul analizelor despre care am vorbit săptămâna trecută.
Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc victoriile importante cu voi. Voi lupta în acest meci cu un zâmbet pe buze, mult optimism și bucurie că trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor", a dezvăluit brazilianul.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 2 ORE

Fostul fotbalist Pele este internat în spital. Brazilianul în vârstă de 80 de ani se află sub supravegherea medicilor de 6 zile, după ce a mers la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru a-și face analizele de rutină.
Potrivit publicației Globo, doctorii i-ar fi descoperit niște problemă la inimă lui Pele, care a rămas internat. Legendarul jucător de fotbal se află, însă, într-o stare bună, conform managerului Joe Fraga, care a postat pe rețelele de socializare un mesaj menit să-i liniștească pe suporteri.
"Face diferite analize complete de sânge, colonoscopie, radiografii. Nu le face pe toate într-o singură zi", a declarat Joe Fraga.
În plus, Pele a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns în spital printr-o postare pe contul său de Instagram. Fostul fotbalist a negat zvonurile potrivit cărora ar fi leșinat, spunând că se simte bine, dar că trebuia să-și facă un control de rutină care fusese amânat în trecut din cauza pandemiei de coronavirus.
"Prieteni, nu am leșinat, iar starea mea de sănătate este foarte bună. Am mers să îmi fac analizele de rutină, pe care nu am reușit să le fac înainte din cauza pandemiei. Să le spuneți că nu joc duminica viitoare", a fost mesajul postat de Pele.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 6 ORE