Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul "Albert Einstein" din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.
Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. "Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii... acestea nu pot fi făcute într-o singură zi", a transmis Fraga într-un scurt mesaj.
Totuși, în timpul analizelor, lui Pele i s-a depistat o tumoare la colon, astfel că medicii au decis să efectueze o intervenție chirurgicală de urgență.
Fotbal
Real Madrid și Manchester United au fost detronate! Care este cel mai valoros club din lume
ACUM 2 ORE
"Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută.
Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor", a transmis Pele pe Instagram.

Problemele medicale ale lui Pele, ținute ascunse

Fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento "Pele" asigura săptămâna trecută că se află "într-o stare foarte bună de sănătate" şi că a fost la spital pentru "examene de rutină", după ce s-a confruntat cu zvonuri privind faptul că "regele" ar fi leşinat.
Pele, în vârstă de 80 de ani, a explicat la momentul respectiv pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de Covid-19.
"Nu sunt demoralizat şi sunt într-o stare foarte bună de sănătate. Am fost să efectuez examene de rutină, pe care nu le-am putut face din cauza pandemiei", a comentat cel mai bun jucător al secolului XX, alături de o fotografie alb-negru în care apărea zâmbind.
Pele, singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, fosta vedetă a lui Santos limitându-şi ieşirile în public. El a fost operat de mai multe ori la șold și a avut o intervenție chirurgicală și la prostată.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 3 ORE
Premier League
Manchester City pregătește un nou transfer! Pe ce fundaș din Premier League a pus ochii Guardiola
ACUM 3 ORE