Pele a declarat că Mbappe este urmașul lui în fotbal. În vârstă de 22 de ani, francezul a reușit deja performanțe uimitoare în scurta sa carieră de până acum, iar de curând, starul lui PSG a fost lăudat de uriașul Pele, care a spus clar și răspicat că atacantul campioanei Franței este jucătorul care-i seamănă cel mai mult.
Ajuns la vârsta de 80 de ani, triplul campion mondial a vorbit de curând, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, despre calitățile fotbalistului dorit de mai multe echipe puternice ale fotbalului european și susține că observă în jocul prestat de francez o serie de atuuri pe care le deținea și el.

Pele merge pe mâna lui Kylian Mbappe! Francezul, urmașul legendarului brazilian

Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
ACUM 10 ORE
"Mbappe poate deveni urmașul meu, nu glumesc, e fix ca mine! Văd în el multe calități pe care le aveam și eu, abilitatea din jocul său, viteza. E un atacant care gândește repede. Când mingea ajunge la el, el știe deja ce va face cu ea, are în minte pe unde să atace, cum să țină mingea pentru a găsi cele mai bune soluții. Acestea sunt caracteristici esențiale în fotbalul de azi, are tot ce-i trebuie pentru a reuși", a spus Pele, pentru Gazzetta dello Sport.
Kylian Mbappe, care a ajuns la PSG în 2017, de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro, mai are contract pe Parc des Princes până în 2022. În 2018, la doar un an după ce a ajuns la campioana Franței, Mbappe a câștigat Campionatul Mondial alături de naționala Franței. Dorit cu foarte mare insistență de Real Madrid, Mbappe a înscris 111 goluri la PSG în toate cele 154 de apariții avute la campioana din Ligue 1.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
26/11/2022 LA 21:33
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
26/11/2022 LA 20:33