Fotbal

Pep Guardiola a anunțat că va dona 1 milion de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Guardiola

Credit imagine: SID

DeSebastian Ujica
25/03/2020 la 07:08

Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a donat 1 milion de euro pentru a-și ajuta țara, lovită puternic de pandemia de coronavirus.

Pep Guardiola se implică puternic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Antrenorul lui Manchester City se află la casa lui din Barcelona și, în ultimele zile, a lucrat alături de avocații săi pentru a vedea cum poate să investească într-un mod cât mai util suma de 1 milion de euro pe care o donează, anunță BBC.

Guardiola vrea să-și ajute țara, Spania, afectată puternic de pandemia de COVID-19. Banii donați de Guardiola vor merge către o campanie promovată de Colegiul Medical din Barcelona și către Fundația Angel Soler Daniel.

Serie A

Cristiano Ronaldo l-a ignorat pe Sarri? Imaginile pe care fanii lui Juve nu ar fi vrut să le vadă

IERI LA 08:00

Spania este a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia, cu aproape 40.000 de persoane testate pozitiv și 2.696 de persoane care și-au pierdut viața din cauza virusului.

Guardiola donează 1 milion de euro

Banii pe care Pep Guardiola îi donează vor ajuta la cumpărarea de echipament medical și materiale protectoare pentru staff-ul medical care îi tratează pe cei admiși în spitale. Catalunya este una dintre regiunile din Spania cu număr mare de cazuri.

Guardiola continuă trendul celor implicați în fotbal care donează 1 milion de euro pentru această luptă după Robert Lewandowski, Leo Messi sau Cristiano Ronaldo. Argentinianul a donat suma către 2 spitale, unul din Argentina și unul din Barcelona, în timp ce Cristiano Ronaldo lucrează alături de agentul său, Jorge Mendes, donând pentru 3 secții de terapie intensivă din Lisabona și Porto.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Champions League

Pep Guardiola le-a transmis un mesaj amenințător rivalilor din Champions League

IERI LA 05:56
Liga

Reacția lui Quique Setien când a fost întrebat despre contractul lui Lionel Messi

04/07/2020 LA 11:21
Subiecte asemănătoare
FotbalManchester CityJosep GuardiolaCristiano RonaldoMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol