Pep Guardiola consideră că ar trebui eliminată Cupa Ligii pentru binele fotbalului englez. Managerul lui City a declarat că programul este prea aglomerat și a făcut referire la accidentările recente ale lui Harry Kane și Marcus Rashford drept dovezi că se joacă prea multe meciuri în lunile de iarnă.
Guardiola a câștigat Cupa Ligii în două din cele trei sezoane întregi pe care le-a petrecut până acum la Manchester City iar echipa sa a câștigat turul din semifinalele competiției din acest sezon cu Manchester United, 3-1, fiind astfel aproape de o nouă finală.
https://i.eurosport.com/2019/12/29/2743697.jpg
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 3 ORE
”Trebuie să mai eliminăm din competiții, această competiție trebuie scoasă”, a declarat el după ce a fost întrebat cum ar trebui modificat programul.
”Mai puține meciuri, mai puține competiții, mai puține echipe, mai multă calitate, mai puțină cantitate. Oamenii pot trăi o perioadă fără fotbal. Este prea mult”, a completat Guardiola.
”Ar trebui să începem sezonul mai târziu după vară. Avem un meci pe săptămână pentru mult timp și apoi începem să avem două sau trei într-o săptămână. În februarie jucăm două săptămâni, două le avem libere. Avem apoi două meciuri în două săptămâni iar după avem 73 de meciuri într-o săptămână. Este ciudat”, consideră spaniolul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 3 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 4 ORE