Pep Guardiola consideră că ar trebui eliminată Cupa Ligii pentru binele fotbalului englez. Managerul lui City a declarat că programul este prea aglomerat și a făcut referire la accidentările recente ale lui Harry Kane și Marcus Rashford drept dovezi că se joacă prea multe meciuri în lunile de iarnă.
Guardiola a câștigat Cupa Ligii în două din cele trei sezoane întregi pe care le-a petrecut până acum la Manchester City iar echipa sa a câștigat turul din semifinalele competiției din acest sezon cu Manchester United, 3-1, fiind astfel aproape de o nouă finală.
https://i.eurosport.com/2019/12/29/2743697.jpg
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 2 ORE
”Trebuie să mai eliminăm din competiții, această competiție trebuie scoasă”, a declarat el după ce a fost întrebat cum ar trebui modificat programul.
”Mai puține meciuri, mai puține competiții, mai puține echipe, mai multă calitate, mai puțină cantitate. Oamenii pot trăi o perioadă fără fotbal. Este prea mult”, a completat Guardiola.
”Ar trebui să începem sezonul mai târziu după vară. Avem un meci pe săptămână pentru mult timp și apoi începem să avem două sau trei într-o săptămână. În februarie jucăm două săptămâni, două le avem libere. Avem apoi două meciuri în două săptămâni iar după avem 73 de meciuri într-o săptămână. Este ciudat”, consideră spaniolul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE