Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, are numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului român, Mircea Lucescu. Cei doi s-au duelat de mai multe ori, în perioada când Guardiola era pe banca Barcelonei, iar Lucescu o pregătea pe Șahtior.
"Șahtiorul lui Lucescu era o echipă foarte agresivă și cu multă calitate. A făcut o treabă excelentă acolo. A fost mereu dificil când l-am întâlnit pe Mircea Lucescu", a spus Guardiola, conform postului ucrainean 1+1.

Mircea Lucescu, lăudat de Pep Guardiola

Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 18 ORE
Mircea Lucescu a fost antrenorul clubului Șahtior Donețk timp de 12 ani, în perioada mai 2004 - mai 2016, acolo unde a câștigat de 8 ori titlul în Ucraina, de 6 ori Cupa Ucrainei, de 7 ori Supercupa Ucrainei și o dată Cupa UEFA (2008-2009). După Șahtior, Mircea Lucescu le-a mai pregătit pe Zenit Sankt Petersburg și pe naționala Turciei. De la plecarea din Ucraina, antrenorul român în vârstă de 74 de ani nu a mai avut succesul pe care l-a avut cu Șahtior Donețk.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15