Pep Guardiola nu s-a ferit să declare la începutul sezonului că și-ar dori ca următoarea sa provocare în fotbal să fie pe banca unei echipe naționale. Astăzi, Globo Esporte a anunțat că antrenorul spaniol se află pe lista noii conduceri a federației din Brazilia pentru postul de selecționer.
Tite, actualul selecționer al Braziliei, va părăsi echipa națională după Cupa Mondială din Qatar, iar Guardiola este principala țintă a brazilienilor. Potrivit Marca, Guardiola ar urma să aibă un salariu de 12 milioane de euro anual.
În urma informațiilor apărute astăzi în presă, Guardiola s-a grăbit să le dezmintă, spunând că Brazilia are mulți antrenori de valoare care pot ocupa postul de selecționer:
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 27 MINUTE
"Brazilia are antrenori foarte buni care pot antrena echipa națională. Acolo sunt antrenori brazilieni foarte buni. Dezbatere închisă", a declarat Guardiola, potrivit SI.
Citește și:

Guardiola, concentrat pe finalul sezonului la Manchester City

În ciuda zvonurilor care au apărut în legătură cu naționala Braziliei, Pep Guardiola rămâne extrem de concentrat pe ce are de făcut la Manchester City, echipă cu care are contract până în iunie 2023. La finalul acestei săptămâni, echipa antrenată de Guardiola va primi vizita lui Liverpool, într-un meci care poate decide în mare măsură titlul din Premier League.
O săptămână mai târziu, cele două echipe se vor întâlni din nou, de data aceasta pe Wembley, în semifinalele FA Cup. Între aceste două partide, Manchester City va merge la Madrid, pentru returul cu Atletico din sferturile UEFA Champions League, competiție pe care Guardiola nu a reușit să o câștige alături de "cetățeni".
Marele derby din Premier League dintre Manchester City și Liverpool se joacă duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 2 ORE