Tehnicianul este de acord cu această variantă, fiind de părere că această competiţie este cea mai mare dintre toate.
Propunerea organului de conducere FIFA de a organiza Cupa Mondială la fiecare doi ani, în loc de patru, a primit sprijin din partea a patru federații de fotbal din Asia de Sud, care susțin că va stimula dezvoltarea jocului în regiune.
În luna mai, Congresul FIFA a votat pentru realizarea unui studiu de fezabilitate cu privire la organizarea Cupei Mondiale și a Cupei Mondiale feminine la fiecare doi ani, așa cum se întâmplă, spre exemplu în alte discipline, precum handbal.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE

Guardiola, încântat de această posibilitate

Pep Guardiola, al cărui vis a fost întotdeauna să devină selecţioner al unei naţionale, s-a declarat încântat de posibilitatea ca Mondialul să se desfăşoare odată la 2 ani.
Astfel, propunerea are ca scop reducerea numărului de meciuri din preliminarii, astfel încât să se poată disputa într-o lună, iar din 2028 acest format ar urma să intre în vigoare.
"Îmi place întotdeauna că există idei noi de comentat. Aceste propuneri nu ar trebui criticate foarte mult. Cluburile și ligile își apără poziția, precum FIFA şi UEFA", a spus Guardiola într-o conferință de presă.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
"Cupa Mondială este incredibilă, este cel mai mare turneu și, ca spectator, îmi place mereu să mă uit la el. Dacă aș putea să o văd la fiecare doi ani, ar fi bine. Sunt complet de acord cu Arsene Wenger. Ceea ce a propus el este un turneu de cea mai înaltă calitate".
Totuşi, antrenorul lui City a ţinut să menţioneze că jucătorii vor fi încărcaţi cu şi mai multe jocuri la o intensitate ridicată, chiar dacă fotbalul va fi unul de calitate: "Timp de unsprezece luni sunt meciuri, meciuri și iar meciuri. Înainte de pre-sezon erau patru sau cinci săptămâni, acum sunt zece zile. Vrem să jucăm fotbal și să ne bucurăm de el, dar trebuie să reducem din partide. Este prea mult. Nu pot spune că trebuie să eliminăm meciuri internaționale, din Liga Campionilor sau Premier League, dar trebuie găsită o soluție", a spus Guardiola.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE