Formația de pe Camp Nou a luat decizia să nu transfere pe nimeni în atac în perioada de mercato recent încheiată, în ciuda faptului că Suarez s-a operat și va lipsi, până spre finalul sezonului. Asta și pentru că Quique Setien a avut suficient timp să îl vadă la lucru pe Ansu Fati și a considerat că acesta poate să îl facă uitat pe uruguayan.
Fati a fost folosit de destule ori și de Valverde, însă sub comanda noului tehnician pare să aibă și mai mare încredere în propriile forțe. Contra lui Levante, a reușit o dublă, devenind - la 17 ani și 94 de zile - cel mai tânăr jucător din istoria La Liga care marchează mai mult de un gol într-un meci.
Pep Guardiola, creatorul celei mai puternice echipe din istoria Barcelonei, deceniul trecut, e impresionat de calitățile lui Fati și a dezvăluit în presa din Spania că a vorbit despre el cu Ernesto Valverde, fostul tehnician de pe Camp Nou, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa puștiului.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 21 MINUTE
"A debutat foarte tânăr, la 16 ani. M-am întâlnit recent cu Ernesto şi mi-a spus că este foarte bun. Băiatul este "bombă". Am înţeles asta după ce am văzut ce a făcut pe teren", a declarat Guardiola, citat de Mundo Deportivo.
Fără șanse la titlu în Premier League, City se va concentra spre Champions League, însă misiunea e una extrem de grea, în optimile de finală urmând a întâlni cea mai titrată formație din istoria competiției, Real Madrid.
Întrebat de ce Hazard, unul dintre cei mai buni jucători din Premier League, pe vremea când evolua la Chelsea, nu dă randamentul scontat la Real, Pep a explicat că problema e, probabil, la gruparea blanco. Belgianul e un fotbalist cu mare calitate și are tot ce îi trebuie pentru a se impune la orice club din lume.
"Dacă Hazard nu joacă bine, se întâmplă ceva la Madrid", a mai spus Pep care a făcut și o glumă legată de un presupus interes al lui Real pentru cel mai bun jucător al lui City, Kevin de Bruyne: "Dacă Florentino îl vrea, va trebui să mă sune".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51