În confruntarea cu Sheffield Wednesday, din Cupa Angliei, mijlocașul belgian nu a fost reținut de stafful tehnic în lot. La final, Pep a recunoscut că De Bruyne a suferit o accidentare și nu a putut fi nici măcar pe foaie.
În conferința de presă de vineri, tehnicianul catalan a vorbit de situația celui mai bun pasator din Premier League, care a strâns deja în acest sezon 16 assisturi. De Bruyne se simte mult mai bine și sunt șanse bune ca el să fie pe teren din primul minut, duminică, pe Old Trafford.
"E din ce în ce mai bine. Azi nu ne-am antrenat, dar mâine va avea ocazia să se pregătească. Am vorbit în această dimineață cu medicul echipei și mi-a zis că se simte mai bine. Nu perfect, dar mai bine. Vom vedea mâine exact", a spus Pep Guardiola, în conferința de presă din această după-amiază.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Un profesionist desăvârșit, Guardiola a explicat că a pregătit în cel mai mic detaliu derbyul, chiar dacă miza pentru City este destul de mică. Pe doi în clasament, "cetățenii" nu au vreun obiectiv în acest final de sezon, în condițiile în care Liverpool este la peste douăzeci de puncte în față.
"Dacă ne vom gândi că e mai important pentru ei meciul decât este pentru noi, nu vom avea vreo șansă să câștigăm. Nu am pregătit niciodată vreo partidă gândindu-mă ce diferență de puncte e între mine și echipa adversă sau cât de mult ar ajuta-o pe acea echipă să ne învingă", a mai spus Pep.
Din lotul "cetățenilor" va lipsi Aymeric Laporte, care s-a accidentat din nou cu Real Madrid, în manșa tur a optimilor Champions League. Absența nu va fi una de durată, dar mai mult ca sigur fundașul francez va reveni abia după returul cu "galacticii", din Liga Campionilor.
United - City, meci de o importanță capitală în privința șanselor "diavolilor" pentru un loc de Champions League se va disputa duminică, de la 18:30, și va fi transmis în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25