Villa negociază cu AC Milan pentru a-i aduce la Birmingham pe Reina dar și pe Krysztof Piatek. Managerul Dean Smith l-a adus sub formă de împrumut pe Danny Drinkwater pentru șase luni însă are nevoie de un portar și un atacant după ce i-a pierdut pe Wesley Moraes și Tom Heaton în urma unor accidentări de lungă durată.
Reina are 37 de ani și a fost folosit sporadic la AC Milan. El este doritor să se întoarcă în Premier League și consideră că încă poate juca la nivel înalt.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748649.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM O ORĂ
Milan nu mai dorește să îl păstreze pe Piatek după sosirea lui Zlatan Ibrahimovic. Milanezii doresc în jur de 30 de milioane pentru polonez dar Villa dorește să îl aducă sub formă de împrumut pentru ca apoi să îl achiziționeze permanent.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 2 ORE