Villa negociază cu AC Milan pentru a-i aduce la Birmingham pe Reina dar și pe Krysztof Piatek. Managerul Dean Smith l-a adus sub formă de împrumut pe Danny Drinkwater pentru șase luni însă are nevoie de un portar și un atacant după ce i-a pierdut pe Wesley Moraes și Tom Heaton în urma unor accidentări de lungă durată.
Reina are 37 de ani și a fost folosit sporadic la AC Milan. El este doritor să se întoarcă în Premier League și consideră că încă poate juca la nivel înalt.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748649.jpg
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, despre schimbarea antrenorului lui Maribor: "Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine"
ACUM 8 ORE
Milan nu mai dorește să îl păstreze pe Piatek după sosirea lui Zlatan Ibrahimovic. Milanezii doresc în jur de 30 de milioane pentru polonez dar Villa dorește să îl aducă sub formă de împrumut pentru ca apoi să îl achiziționeze permanent.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dinamo Kiev a fost învinsă de Benfica, în turul din play-off-ul Champions League! Rezultatele serii
ACUM 8 ORE
Liga
Atletico Madrid a refuzat o sumă uriașă pentru Joao Felix! Ce clauză de reziliere are portughezul
ACUM 10 ORE