Ianis Hagi a început ca titular meciul amical cu Real Madrid. Românul a fost unul dintre oamenii scoțienilor pe care presa din Spania i-a analizat atent.
Ianis a și oferit un interviu pentru AS în care a vorbit despre experiența de la Rangers, despre Gerrard, dar și despre tatăl său.

Cum l-a descris presa din Spania pe Ianis înainte de meciul cu Real Madrid

Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE
Presa din Spania l-a analizat atent pe Ianis Hagi înainte de meciul cu Real Madrid.
"Echipa protestantă îl mai are în rândurile sale pe Ianis Hagi, o perlă a fotbalului românesc care a devenit cunoscut ca fiul lui Gică Hagi, o legendă a fotbalului din anii 90, care a jucat la Real Madrid și Barcelona, după ce a părăsit Steaua de București.
Fotbalist abil, vertical și debordant, Ianis se remarcă prin capacitatea sa de a juca cu ambele picioare în orice situație de joc, circumstanță care îl face imprevizibil pentru adversarul său și care îl diferențiază de tatăl său, renumit pentru stângul său .
Steven Gerrard i-a oferit încredere la Rangers. A jucat 46 de jocuri în toate competițiile marcând 8 goluri. Mijlocașul român a fost omul cheie pentru titlul din Premiership, jucând 33 de dueluri și marcând 7 goluri.", a scris Mundo Deportivo despre Ianis Hagi.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE