Mohamed Ihattaren, cel care era considerat noua perlă a olandezilor, nu vrea să își mai continue cariera. Potrivit presei din țara sa natală, Ihatarren este de părere că nu poate să își depășească problemele personale și nu dorește să își continue cariera fotbalistică, deoarece consideră că nu poate juca la cel mai înalt nivel.
În această vară, Ihattaren a semnat cu Juventus un contract pe patru sezoane, fiind ulterior împrumutat pentru un an la Sampdoria. Chiar dacă suntem deja în luna noiembrie, mijlocașul de 19 ani încă nu a debutat pentru Sampdoria. În prima zi la noua sa echipă, a ajuns cu 5 kilograme în plus, iar la antrenamente nu a putut ține pasul cu coechipierii săi. Totul a culminat pe 12 octombrie, atunci când a revenit în Olanda, fără să își anunțe clubul în primă fază. Ulterior, acesta a invocat motive personale în ceea ce privește absența sa.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 4 ORE

Ihattaren este în depresie de la decesul tatălui

Din acea dată, clubul nu a mai auzit nimic de olandez, în ceea ce privește o posibilă revenire la echipă, iar cele mai noi vești sunt că vrea să se lase de fotbal. În ciuda vârstei sale, Ihattaren a avut mai multe probleme în plan personal.
În 2019, tatăl acestuia a încetat din viață, iar tânărul olandez nu a trecut peste acest eveniment nefericit nici până în acest moment. În trecut, acesta a avut probleme și la fosta sa echipă, PSV Eindhoven, după ce agentul său, celebrul Mino Raiola, a avut un conflict cu antrenorul echipei. Raiola era nemulțumit de faptul că fotbalistul a fost scos din lot, dar Schmidt a declarat că Ihattaren a fost scos din lot pentru că tânărul fotbalist nu s-a comportat ca un profesionist, care nu depune efort și este indisciplinat.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 5 ORE