Belarus este singura țară din Europa în care se mai joacă fotbal iar campionatul a fost încurajat chiar de președintele Alexander Lukashenko, cel care nu a impus măsurile de carantină precum în alte țări ci a sugerat alte remedii ”alternative” precum băutul de votcă sau conducerea tractoarelor.
Mulți fani au ales însă să stea departe de stadioane. Totuși la meciul dintre Dynamo Brest și Isloch Minsk, unul din cele trei disputate duminică, au fost prezente peste 1000 de persoane. Puțini dintre ei au purtat și măști de protecție.
Campioana en-titre, Dynamo Brest, a câștigat cu 3-1. Clubul a anunțat anterior o soluție inovatoare pentru numărul mic de persoane prezente. Plasarea unor manechine cu fotografii ale fanilor deasupra fețelor în tribune. Belarus are 2.919 cazuri confirmate și 29 de decese. Organizația Mondială a Sănătății a cerut celor din Belarus să ia măsuri mai stricte pentru a preveni pandemia.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 6 ORE
Fotbal
Rapid București, calificare dramatică la miezul nopții în "optimile" Cupei României
ACUM 7 ORE