Rangers așteaptă titlul de campioana a Scoției de zece ani, iar acum, echipa pregătită de Steven Gerrard este extrem de aproape de marele trofeu. Ieri, Glasgow Rangers a învins pe teren propriu, pe St. Mirren cu scorul de 3-0 și mai are nevoie de un singur punct pentru a se încorona campioană în Scoția. Ianis Hagi a marcat golul de 3-0, din postura de titular.
Echipa românului Ianis Hagi s-a apropiat sâmbătă la un singur punct de câștigarea titlului în Scoția, după ce a învins pe Ibrox Stadium pe St. Miren cu 3-0 (2-0). Rangers a marcat primele două goluri ale meciului în prima repriză, la distanță de 2 minute (14 și 16), prin atacanții Kent și Morelos. Al treilea gol a fost opera lui Ianis Hagi, imediat după revenirea de la vestiare. Acesta a primit de la Kent o pasă ideală în fața porții, de unde a marcat nestânjenit.

S-a dat drumul la petrecere la Rangers! Petrecere de pomină pentru Ianis Hagi în vestiar

Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
ACUM 19 ORE
Internaționalul român a fost înlocuit în minutul 74, după ce cu 3 minute înainte primise un cartonaș galben. Glasgow Rangers are acum 88 de puncte și ar putea să devină campioană chiar în acestă etapă, dacă Celtic nu învinge duminică în deplasarea de la Dundee United, ocupanta locului 8 în clasament.
Victoria cu St. Mirren a declanșat bucuria în vestiarul gazdelor, pe Ibrox Park. Steven Gerrard i-a uimit pe elevii săi cu o <alunecare> pe burtă în vestiar. Bucuria antrenorului a reieșit și din declarația sa de la final: "Nu cred că vor exista vreodată trei puncte mai prețioase decât cele de azi.
Este ceva de nedescris, am văzut reacția fanilor, este un sentiment incredibil. Nici nu am cuvinte să-i laud pe jucătorii mei. Sunt aici de trei ani, au fost suișuri și coborâșuri. Această echipă a trecut prin infern în ultimii 10 ani, îi înțeleg pe suporteri, dar trebuie să păstrăm măsurile de siguranță. Dar sunt vremuri minunate ca să fii fan Rangers, iar eu m-am născut pentru a trăi asemenea momente", a spus Steven Gerrard.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33