"Super Dan" a obținut prima sa victorie în Turcia, grație lui Alibec, iar succesul e cu atât mai important cu cât a fost obținut în fața uneia dintre cele mai puternice formații, Istanbul Bașakșehir, echipă care a evoluat în grupele Champions League în acest sezon. La final, tehnicianul român și-a lăudat jucătorii, știind cât de important e ca aceștia să aibă încredere în propriile forțe.
"Am luptat, am jucat excelent împotriva echipei care a câștigat campionatul sezonul trecut. Am arătat foarte bine fizic și tactic. Suntem foarte fericiți că am obținut victoria. Am spus înaintea partidei că obiectivul meu este să salvez echipa, suntem încă într-o situație foarte periculoasă. Dar eu voi munci din greu să ating obiectivul", a transmis Dan Petrescu, potrivit turcilor de la Kayseriikhaber.

Dan Petrescu anunță noi transferuri. Turcii au scris că Djokovic e principala țintă

Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29
Întrebat dacă lotul actual al lui Kayserispor e suficient de competitiv pentru a nu avea emoții în privirea retrogradării, "Super Dan" a admis că simte că ar fi nevoie de întăriri pe câteva poziții cheie.
"Trebuie să aducem niște jucători noi, sânge proaspăt, însă nu e simplu să-i găsești", a spus fostul antrenor al CFR-ului.
Damjan Djokovic ar fi primul super-transfer pe care Dan Petrescu îl face la Kayserispor, noua sa echipă. Cel puțin asta susțin jurnaliștii turci, aceștia anunțând că clubul a ajuns deja la un acord cu fotbalistul.
Venit în 2017 la CFR, Djokovic s-a dovedit unul dintre cei mai constanți jucători și, începând de acum doi ani, s-a tot zvonit că ar fi urmărit de formații din vestul Europei.
Între timp, mijlocașul croat a ajuns la 30 de ani și e puțin probabil să mai prindă un transfer la o echipă de top. Dar poate avea un salariu excelent în Turcia, acolo unde Dan Petrescu, proaspăt instalat la Kayserispor, îl dorește.
Chiar dacă oficialii lui Kayserispor s-au înțeles cu jucătorul pentru un sezon și jumătate, Petrescu garantând pentru el, e nevoie ca și CFR să își dea acordul și e greu de crezut că formația campioană nu va dori măcar un milion de euro pentru mijlocașul croat.
Totuși, faptul că acestuia îi expiră contractul anul viitor poate să îi determine pe oficialii din Gruia să fie mai relaxați la negocieri, fiind greu de crezut că Djokovic va semna prelungirea contractului cu CFR.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34