Petrolul Ploiești traversează o perioadă nefastă în Liga a doua. Fără mai mulți titulari în echipă, ținuți pe bară din cauza multiplelor infectări cu coronavirus, Petrolul a cedat fără drept de apel pe teren propriu în fața penultimei clasate, Aerostar Bacău, scor 1-4, în etapa a 12-a din Liga 2. Patrick Popescu a deschis scorul în minutul 31. În minutul 40 era deja 0-2.
Până la pauză, Petrolul a obținut și ea un penalty, pentru henț, ratat însă de Saim. În repriza a doua, tot Aerostar a marcat prima, în minutul 60, prin Horia Ilie. Vajushi a punctat pentru Petrolul în minutul 85, însă Zaharia, din pasa fostului stelist Mihalcea, a închis tabela: 1-4! În urma acestui rezultat, Petrolul rămâne ultima în zona de play-off a clasamentului, pe locul 6, cu 17 puncte.

Viorel Moldovan, dezamăgit de rezultatele echipei sale

Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 18 MINUTE
"O seară ghinionistă, nefavorabilă nouă din toate punctele de vedere. Păcat că am pierdut din nou 3 puncte când puteam să urcăm în clasament. Ce să mai comentez, o seară tristă. E greu să joci în inferioritate numerică, am avut și ocazii multe, dar nu am reușit să marcăm. Nu e singurul joc în care se întâmplă, am ratat și cu Craiova.
Mi-a lipsit și coloana vertebrală a echipei din cauza coronavirusului, am avut 7 jucători foarte importanți din angrenajul echipei absenți, mi-aș fi dorit să nu jucăm acest joc. Dar se joacă promovarea, vedeți ce surprize sunt", a declarat după meci Viorel Moldovan.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
ACUM 36 MINUTE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 2 ORE