Petrolul Ploiești traversează o perioadă nefastă în Liga a doua. Fără mai mulți titulari în echipă, ținuți pe bară din cauza multiplelor infectări cu coronavirus, Petrolul a cedat fără drept de apel pe teren propriu în fața penultimei clasate, Aerostar Bacău, scor 1-4, în etapa a 12-a din Liga 2. Patrick Popescu a deschis scorul în minutul 31. În minutul 40 era deja 0-2.
Până la pauză, Petrolul a obținut și ea un penalty, pentru henț, ratat însă de Saim. În repriza a doua, tot Aerostar a marcat prima, în minutul 60, prin Horia Ilie. Vajushi a punctat pentru Petrolul în minutul 85, însă Zaharia, din pasa fostului stelist Mihalcea, a închis tabela: 1-4! În urma acestui rezultat, Petrolul rămâne ultima în zona de play-off a clasamentului, pe locul 6, cu 17 puncte.

Viorel Moldovan, dezamăgit de rezultatele echipei sale

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
"O seară ghinionistă, nefavorabilă nouă din toate punctele de vedere. Păcat că am pierdut din nou 3 puncte când puteam să urcăm în clasament. Ce să mai comentez, o seară tristă. E greu să joci în inferioritate numerică, am avut și ocazii multe, dar nu am reușit să marcăm. Nu e singurul joc în care se întâmplă, am ratat și cu Craiova.
Mi-a lipsit și coloana vertebrală a echipei din cauza coronavirusului, am avut 7 jucători foarte importanți din angrenajul echipei absenți, mi-aș fi dorit să nu jucăm acest joc. Dar se joacă promovarea, vedeți ce surprize sunt", a declarat după meci Viorel Moldovan.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 14 ORE