Petrolul Ploiești a revenit în Liga 1, după ce și-a asigurat matematic promovarea în Liga 1. "Lupii galbeni" s-au impus astăzi pe stadionul "Ilie Oană" în fața celor de la Concordia Chiajna, scor 2-0, victorie care o readuce pe Petrolul pe prima scenă fotbalistică după 6 ani.
În fața a aproximativ 12.000 de spectatori, Mario Bratu a marcat în minutele 38 și 48, cu două șuturi superbe din afara careului. Victoria de astăzi o duce pe Petrolul la 62 de puncte, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului ligii secunde.
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
ACUM O ORĂ
Citește și:

Hermannstadt și U Cluj se luptă pentru al doilea loc care duce direct în Liga 1

Dacă Petrolul Ploiești și-a asigurat matematic promovarea în Liga 1, Hermannstadt și U Cluj luptă în continuare pentru al doilea loc care asigură promovarea directă.
În acest moment, Hermannstadt și U Cluj se află pe locurile 2, respectiv, 3, cu 57 de puncte, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două va avea loc mâine seară.
Ocupantele primelor două locuri din play-off-ul ligii secunde vor promova direct în Liga 1, în timp ce locurile 3 și 4 vor disputa baraj cu locurile 8, respectiv 7, din play-out-ul Ligii 1.
Fotbal
Stadionul Nou Camp se numește acum Sportify. Înțelegere de 435 milioane euro!
ACUM 3 ORE
Serie A
Sinisa Mihajlovic a învins încă o dată! Sârbul a revenit la antrenamentele echipei sale, Bologna
ACUM 3 ORE