Preşedintele Marius Stan rămâne pe poziţie şi trebuie să anunţe în şedinţa de pe 14 decembrie a Adunării Generale a Asociaţilor clubului Petrolul propunerea pentru noul antrenor, cât şi strategia care să asigure atingerea obiectivului propus: promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon.
”Flavius Stoican a decis încetarea raporturilor contractuale cu FC Petrolul Ploieşti
În cursul acestei dimineţi a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Partenerului Finanţator Veolia, Preşedintele Clubului, dl Marius Stan, precum şi antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.
Romanian Liga I
Mureșan a dat cărțile pe față după plecarea lui Stoican de la Dinamo: "Adevărul e trist și crunt"
10/03/2022 LA 16:31
Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.
Preşedintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la şedinţa A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice şi să propună un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.
FC PETROLUL PLOIEŞTI îi mulţumeşte dlui Flavius Stoican pentru întreaga activitate depusă şi îi urează mult succes în proiectele sale profesionale de viitor.”, a fost comunicatul clubului Petrolul.
Petrolul este abia pe locul 8 la finalul primei părţi a sezonului, la șase puncte depărtare de primul loc care asigură promvoare directă în Liga 1.
Romanian Liga I
Rapid - Dinamo 1-1 | După al treilea meci fără înfrângere, Flavius Stoican e optimist
27/02/2022 LA 05:33
Romanian Liga I
Dezbinare totală la Dinamo! PCH, mesaj amenințător, după demiterea lui Mircea Rednic: "Vei plăti!"
21/12/2021 LA 17:45