Într-un sezon în care era creditată cu șanse mai mici la promovare, în comparație cu edițiile precedente, Petrolul Ploiești pare de neoprit în această perioadă în Liga 2.
Într-un derby al orgoliilor, băieții lui Nae Constantin a învins CSA Steaua București cu 2-0, în cadrul etapei a 11-a. Malianul Sory Ibrahim Diarra a marcat ambele goluri ale liderului (57, 64).
Fotbal
Brentford – Everton 1-0. Nou-promovata Brentford, o nouă victorie importantă în Premier League
ACUM 16 MINUTE

Petrolul Ploiești zburdă în Liga 2. A luat avans de 6 puncte

"A fost exact cum m-am așteptat. Știam că Steaua este o echipă bună, știam că pune presiune, asta a făcut aproape în toate meciurile, știam că are jucători valoroși. Mă așteptam să ne domine la un moment dat. În prima repriză, ne-au dominat mai mult decât mă așteptam. Nu am reușit să controlăm jocul. Am reușit în repriza a doua. Eram sigur că dacă vom deschide scorul, vom avea mai multe spații, ceea ce s-a și întâmplat. Am profitat de viteza atacanților noștri și am reușit să închidem jocul cu al doilea gol", a declarat Nae Constantin, potrivit Digi Sport.
"Petrolul e clar cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, au și câștigat, ce să spun? Sunt meritat pe locul pe care sunt. Noi trebuie să mai muncim, să ieșim din criza asta de la finalizare.
Avem obiectiv, cum să n-avem? Obiectivul e acela de a câștiga fiecare meci. E vorba și de bani, de tot. Îi obligă clubul, tradiția, trebuie să jucăm fiecare meci la victorie pentru că te cheamă Steaua", a spus și Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua.
Clasament în zona play-off:
  • 1. Petrolul 30 puncte (11 jocuri)
  • 2. U Cluj 24 p (10 j)
  • 3. Concordia 23 p (10 j)
  • 4. FC Hermannstadt 22 p (10 j)
  • 5. CSA Steaua 21 p (11 j)
  • 6. FC Buzău 20 p (10 j)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa foto: FC Petrolul Ploiești
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 18 MINUTE
Fotbal
Leicester - Watford 4-2. Trupa lui Rodgers, victorie pe teren propriu într-un thriller cu 6 goluri
ACUM 24 MINUTE