Într-un sezon în care era creditată cu șanse mai mici la promovare, în comparație cu edițiile precedente, Petrolul Ploiești pare de neoprit în această perioadă în Liga 2.
Într-un derby al orgoliilor, băieții lui Nae Constantin a învins CSA Steaua București cu 2-0, în cadrul etapei a 11-a. Malianul Sory Ibrahim Diarra a marcat ambele goluri ale liderului (57, 64).
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM 20 MINUTE

Petrolul Ploiești zburdă în Liga 2. A luat avans de 6 puncte

"A fost exact cum m-am așteptat. Știam că Steaua este o echipă bună, știam că pune presiune, asta a făcut aproape în toate meciurile, știam că are jucători valoroși. Mă așteptam să ne domine la un moment dat. În prima repriză, ne-au dominat mai mult decât mă așteptam. Nu am reușit să controlăm jocul. Am reușit în repriza a doua. Eram sigur că dacă vom deschide scorul, vom avea mai multe spații, ceea ce s-a și întâmplat. Am profitat de viteza atacanților noștri și am reușit să închidem jocul cu al doilea gol", a declarat Nae Constantin, potrivit Digi Sport.
"Petrolul e clar cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, au și câștigat, ce să spun? Sunt meritat pe locul pe care sunt. Noi trebuie să mai muncim, să ieșim din criza asta de la finalizare.
Avem obiectiv, cum să n-avem? Obiectivul e acela de a câștiga fiecare meci. E vorba și de bani, de tot. Îi obligă clubul, tradiția, trebuie să jucăm fiecare meci la victorie pentru că te cheamă Steaua", a spus și Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua.
Clasament în zona play-off:
  • 1. Petrolul 30 puncte (11 jocuri)
  • 2. U Cluj 24 p (10 j)
  • 3. Concordia 23 p (10 j)
  • 4. FC Hermannstadt 22 p (10 j)
  • 5. CSA Steaua 21 p (11 j)
  • 6. FC Buzău 20 p (10 j)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa foto: FC Petrolul Ploiești
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe bancă. O națională OUT de la Mondial, următoarea destinație
ACUM 31 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Denzel Dumfries, omul meciului în Olanda-SUA! Premiera stabilită de jucătorul lui Inter în Qatar
ACUM 39 MINUTE