Petrolul Ploiești a reușit un meci excelent, la prima apariție din 2021. "Lupii galbeni" s-au impus cu 3-0 în fața lui Poli Iași, "lanterna roșie" din Liga 1, și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.
Moise (17'), Țicu (45') și Buhăescu (55') au marcat pentru Petrolul, pe stadionul "Ilie Oană", și i-au asigurat un debut de coșmar lui Andrei Cristea, pe banca lui Poli Iași.

Petrolul - Poli Iași 3-0, în optimile Cupei României. Andrei Cristea, debut de coșmar pe banca formației din Copou

Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Ce le-a promis Neymar fotbaliștilor coreeni pentru a nu-l accidenta în meciul din optimi
ACUM 3 ORE
Andrei Cristea a acceptat postul de antrenor al lui Poli Iași după demiterea lui Daniel Pancu. Tânărul tehnician, care va pune umărul în continuare și ca jucător "dacă va fi nevoie", s-a arătat extrem de dezamăgit pentru rezultatul din această seară:
"Sunt foarte multe lucruri de discutat. Suntem foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat. Am tratat meciul cu gândul la partida cu Astra din campionat. Am încercat să folosesc unii jucători pe anumite poziții...
Avem probleme fizice. Va veni un preparator fizic din Italia, care va corecta ceea ce s-a întâmplat și sper să arătăm altfel cu Astra. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, parametrii fizici nu sunt ok.
E devreme să fac o analiză acum. Acest duș rece s-ar putea să fie important pentru reacția de duminică. Am discutat cu conducerea despre transferuri, le-am spus pozițiile pe care avem nevoie de jucători și aștept răspunsul lor. A fost o pauză forțată de două săptămâni, sunt foarte bine acum, am trecut peste.
Iau în calcul să mai și joc, dar mi-aș dori ca jucătorii care vor intra să o facă cât mai bine. O să fie nevoie să mă pregătesc un pic și dacă va fi nevoie de mine în teren, voi pune umărul pentru a salva situația. Nu e un moment ușor, din acest motiv am și acceptat (n.r. - să devină antrenorul lui Poli Iași).
Dacă eram într-o poziție liniștitoare, nu m-aș fi băgat. E un moment greu, trebuie să punem toți umărul, revine și Mihalache, vine și Frăsinescu, și Platini, și am toată încrederea că va fi altfel", a declarat Andrei Cristea, la finalul meciului din Cupa României.
Și Dunărea Călărași a obținut calificarea în sferturile Cupei României, după ce Turris nu s-a prezentat la meciul de astăzi. Formația din Turnu Măgurele și-a anunțat deja retragerea din competiții.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM 3 ORE