Unicul gol al partidei a fost înscris de Valentin Munteanu, în minutul 49. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Valentin Alexandru și a trimis mingea în poartă, cu un șut plasat printre picioarele portarului Avram.
Spre finalul jocului, mai mulți suporteri prezenți pe stadionul "Ilie Oană" i-au solicitat demisia antrenorului Flavius Stoican, aflat pe banca ploieștenilor din luna iunie.
Pentru Petrolul Ploiești a fost primul eșec pe teren propriu, după șapte meciuri de invincibilitate. Formația pregăită de Stoican a ratat șansa să urce pe locul secund, menținându-se pe locul 4, cu 30 de puncte acumulate.
Romanian Liga I
Dezbinare totală la Dinamo! PCH, mesaj amenințător, după demiterea lui Mircea Rednic: "Vei plăti!"
21/12/2021 LA 17:45
De partea cealaltă, Gloria Buzău și-a notat în cont a doua victorie consecutivă și a urcat pe locul 8, cu 26 de puncte. Din păcate pentru trupa lui Ilie Stan, buzoienii nu au drept de promovare. Lupta pentru ocuparea unui loc care duce în Liga 1 rămâne în continuare foarte strânsă. UTA este liderul ligii secunde, la patru lungimi deasupra celor de la CS Mioveni și Rapid, care au câte 31 de puncte
Romanian Liga I
Flavius Stoican, prima reacție după ce a preluat Dinamo de la Rednic: "Ați tras biletul câștigător!"
21/12/2021 LA 17:28
Fotbal
Petrolul Ploiești s-a despărțit de Flavius Stoican, după 21 de etape
11/12/2019 LA 14:12