Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru "găzari", care au deschis scorul în minutul 7, când Vasile Buhăescu a trimis în poartă o minge venită din încercarea ratată de "foarfecă" a lui Saim.
În continuare Rapid a încercat să revină în joc, dar nu a avut ocazii foarte mari. Cea mai mare șansă de egalare a giuleștenilor a venit în minutul 31, când Radu Crișan a trimis cu capul peste poartă, după o ieșire hazardată a lui Kitanov.

Petrolul-Rapid 2-0! Giuleștenii au 3 înfrângeri consecutive

Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ
Repriza secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu Rapid încercând să controleze jocul, dar Petrolul s-a apărat foarte exact și a deranjat mereu construcția "alb-vișiniilor" cu un pressing foarte avansat.
Hlistei a ratat o șansă uriașă de a egala în minutul 84, dar mingea șutată de acesta din interiorul careului a fost deviată în corner de un fundaș petrolist. Giuleștenii s-au aruncat în atac pe final, dar haosul a dominat mai degrabă acțiunile ofensive. Gazdele au profitat de degringolada din jocul Rapidului și Manuel Botic a închis meciul în minutul 90+2 cu un șut perfect din interiorul careului.
"Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Era momentul oportun să ne redresăm. Vreau să felicit băieții pentru acest succes. Am suferrit destul în ultimul timp, dar știam că va veni acest moment. Au fost foarte implicați, s-au antrenat exemplar și merită din plin această victorie. Vreau să dedic această victorie suporterilor, pentru care acest meci a fost foarte important.", a declarat Viorel Moldovan la finalul partidei.
Prin această victorie Petrolul urcă pe poziția a 4-a în clasamentul Ligii a 2-a, având 17 puncte după 10 etape disputate. În schimb, Rapid ajunge la a 3-a înfrângere consecutivă și se îndepărtează de locurile de play-off, ocupând momentan locul 12.
În runda următoare, Petrolul va primi acasă vizita celor de la Aerostar Bacău, în timp ce pentru Rapid urmează un meci dificil acasă contra Farului.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE