”În ce condiții s-a jucat e maximum ce se putea obține. Ce am trăit astăzi nu am mai trăit niciodată. Îi aștept pe cei de la Mioveni cu un nou comunicat, că s-a creat impresia că se fac jocurile pentru Rapid. Sper ca de acum să se gândească lumea la lucrul ăsta. Jucătorii plângeau, ați văzut, că e ceva care se întâmplă o dată în carieră.
Un exces de zel al tușierului și un roșu acordat ușor. Am venit încrezători că putem câștiga și vreau să-mi felicit jucătorii pentru cât au suferit. E un punct mare. La meciul cu FC Argeș trebuie să câștigăm, chiar dacă ne vor lipsi jucători”, a declarat Alexa.

Petrolul - Rapid 0-0. Alexa: „Astfel de lucruri pot strica parcursul unei echipe”

UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 32 MINUTE
”E clar că tușierul a vrut să iasă în evidență, dar astfel de lucruri pot strica parcursul unei echipe. Așa ceva poate periclita cariere, produce suferință multă. Am jucat 35 de minute în 9 oameni și am avut și ocazie de a înscrie, prin Goge.
Cu șase puncte la meciurile de acasă putem spera la promovare. Celor cârcotași, care spuneau că promovăm oricum, meciul ăsta le va da de gândit”, a continuat Alexa.

Petrolul - Rapid 0-0. Daniel Pancu, revoltat de arbitraj

”Trebuie să fim mult mai responsabili când numim un arbitru care are legături cu un club rival nouă. Legături de rudenie cu cineva de acolo. Nu mi se pare normal săf ie numit un astfel de arbitru. Ne batem joc de suporterii Rapidului. E foarte greu de descris cum am trăit penalty-urile, nici acum nu mă simt bine. Nu mă pot exprima în cuvinte. Am înțeles că are acoperire regulamentară, dar când se repetă de două ori deja, e prea mult să-l repeți iar. Încă sunt șanse să promovăm, dar cu arbitraje de genul ăsta nu avem cum. Sunt prea multe împotriva noastră.
”Dacă s-ar vrea de la nivel înalt să promoveze cineva, atunci poate ar trebui să fie Rapid una dintre echipele acestea. Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă eram eu antrenor astăzi. Suntem o echipă al cărei viitor e influențat de decizii greșite de arbitraj de un an de zile. Avem istorie, tradiție, suporteri pătimași. Nu se poate să fim bătaia de joc a unora la nesfârșit!”, a declarat Pancu.

Clasament play-off Liga 2 după Petrolul - Rapid

1. UTA 25 pct
2. Turris 24 pct
3. CS Mioveni 21 pct
4. Rapid 21 pct
5. FC Argeș 20 pct
6. Petrolul 20 pct
Fotbal
Viitorul coleg al lui Haaland din atacul lui City, 6 goluri în Copa Libertadores pentru River Plate
ACUM 35 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Klopp îi cere lui Salah să fie concentrat la Paris! Ce a spus despre "răzbunarea" egipteanului
ACUM O ORĂ