UPDATE. Rapidiștii s-au arătat extrem de nemulțumiți de arbitrajul din meciul cu Petrolul.
”Putem spune că e un punct câștigat, că am jucat în șapte, opt oameni, nici nu mai știu. Asta este istoria Rapidului, se luptă cu toată lumea, dar sper că punctul de azi să ne ajute să ajungem pe locul de baraj sau pe o poziție promovabilă.
Nu știu ce a văzut domnul arbitru, nu e posibil să bată trei penalty-uri, mai aveau puțin și îi lăsau pe toți să bată până reușeau să înscrie. Ce s-a întâmplat astăzi nu este corect, sper să analizeze Federația”, a declarat fundașul rapidist Petre Goge pentru DigiSport.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ
Laurențiu Marinescu a fost și el extrem de nervos la finalul partidei, declarând: ”Cine va pune acatiste ca să nu promoveze Petrolul. Parcă trăiesc un visu urât, aștept să mă trezesc mâine dimineață să aflu că nu a fost adevărat. Nu am mai pățit în viața mea așa ceva, să ratăm trei penalty-uri la rând”

Petrolul - Rapid 0-0. Meci nebun la Ploiești

Derby-ul dintre Petrolul și Rapid ar fi fost cu siguranță cu totul altfel cu fanii în tribune, însă chiar și așa fanii petroliști au ținut să-ți arate susținerea față de echipă înainte de meci. Câteva sute de ultrași s-au adunat în fața stadionului Ilie Oană înainte de meci pentru a întâmpina autocarul echipei cu o atmosferă tipică, plină de cântece și torțe.
Meciul în sine a fost unul plin de evenimente, chiar dacă lipsit de goluri. Egalul nu avantajează pe nimeni așa că am avut parte de o partidă interesantă iar debutul de meci a fost unul care a captat atenția telespectatorilor. Sefer a avut un gol anulat corect în minutul 3, două ocazii imense ale gazdelor care au confirmat că petroliștii sunt cei care au dominat partida.
Rapid nu a mai câștigat de la începutul lui demcebrie iar eliminarea lui Rareș Lazăr din minutul 28 nu i-a ajutat pe giuleșteni în acest sens. Însă momentul meciului a venit în minutul 65.
Mario Bratu a obținut penalty pentru Petrolul după un fault al lui Facundo Mallo. A executat Arnăutu, portarul Popa a apărat dar arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că niciunul dintre picioarele portarului nu era pe linia porții. Așadar galben pentru Popa. A urmat Marinescu. Popa a apărat din nou, dar nici acum nu și-a ținut picioarele unde trebuie. Evident, a urmat al doilea galben și eliminarea. După mulți nervi și proteste, Popa a părăsit într-un final terenul.
Meza Colli a urmat însă mingea trimisă de el nici nu s-a apropiat de nou intratul Tătaru - s-a dus cu mult peste poartă. Finalul de meci a fost dominat copios de Petrolul care a ratat ocazie după ocazie, însă golul nu a venit.

Clasament play-off Liga 2 după Petrolul - Rapid

1. UTA 25 pct
2. Turris 24 pct
3. CS Mioveni 21 pct
4. Rapid 21 pct
5. FC Argeș 20 pct
6. Petrolul 20 pct
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 2 ORE