În vârstă de 24 de ani, Kunde a impresionat în perioada petrecută la Mainz, pe postul de mijlocaș defensiv. Camerunezul a bifat 27 de apariții în sezonul actual din Bundesliga, punând umărul și pe faza ofensivă a celor de la Mainz, cu 4 goluri și 1 assist. Evoluțiile sale consistente l-au adus repede în atenția mai multor cluburi importante din Germania, dar și din străinătate.
Într-un interviu oferit pentru As, Kunde a mărturisit că va accepta o revenire la Atletico, în cazul în care spaniolii îi vor face o ofertă:
Dacă cei de la Atletico mă vor suna, mă voi întoarce cu drag. Acolo mi-am început cariera și aș fi încântat să revin. Le datorez enorm celor de la Alteti, ei m-au ajutat să ajung la Mainz, în Bundesliga. Ar fi onoare să revin la Atletico, dar pentru asta trebuie să mă contacteze. | Pierre Kunde
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
ACUM UN MINUT

Pierre Kunde, cumpărat de Mainz de la Atletico în 2018

Crescut la academia lui Atletico, Pierre Kunde n-a apucat să evolueze pentru prima echipă a madrilenilor, pregătită de Diego Simeone. Mijlocașul a fost împrumutat la Extremadura și Granada, înainte să fie transferat definitiv la Mainz, în vara anului 2018. Tânărul jucător a bifat și 13 selecții pentru naționala Camerunului, alături de care a participat la Cupa Africii pe Națiuni, în urmă cu 2 ani.
Cu o singură etapă rămasă din sezonul actual din Bundesliga, Mainz ocupă locul 13, fără grija retrogradării.
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 3 ORE