În vârstă de 24 de ani, Kunde a impresionat în perioada petrecută la Mainz, pe postul de mijlocaș defensiv. Camerunezul a bifat 27 de apariții în sezonul actual din Bundesliga, punând umărul și pe faza ofensivă a celor de la Mainz, cu 4 goluri și 1 assist. Evoluțiile sale consistente l-au adus repede în atenția mai multor cluburi importante din Germania, dar și din străinătate.
Într-un interviu oferit pentru As, Kunde a mărturisit că va accepta o revenire la Atletico, în cazul în care spaniolii îi vor face o ofertă:
Dacă cei de la Atletico mă vor suna, mă voi întoarce cu drag. Acolo mi-am început cariera și aș fi încântat să revin. Le datorez enorm celor de la Alteti, ei m-au ajutat să ajung la Mainz, în Bundesliga. Ar fi onoare să revin la Atletico, dar pentru asta trebuie să mă contacteze. | Pierre Kunde
Ligue 1
Veste proastă pentru PSG! Lionel Messi va rata partida de mâine cu Metz
ACUM 4 MINUTE

Pierre Kunde, cumpărat de Mainz de la Atletico în 2018

Crescut la academia lui Atletico, Pierre Kunde n-a apucat să evolueze pentru prima echipă a madrilenilor, pregătită de Diego Simeone. Mijlocașul a fost împrumutat la Extremadura și Granada, înainte să fie transferat definitiv la Mainz, în vara anului 2018. Tânărul jucător a bifat și 13 selecții pentru naționala Camerunului, alături de care a participat la Cupa Africii pe Națiuni, în urmă cu 2 ani.
Cu o singură etapă rămasă din sezonul actual din Bundesliga, Mainz ocupă locul 13, fără grija retrogradării.
Fotbal
VIDEO | Revoluția stadioanelor! Cele mai spectaculoase arene care vor fi construite până în 2025
ACUM 32 MINUTE
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM O ORĂ