Josep Maria Bartomeu nu mai este președinte la FC Barcelona, însă tensiunile continuă să existe pe Camp Nou. Totuși, fotbaliștii lui Ronald Koeman sunt încântați de schimbările apărute în cadrul clubului. Fundașul Barcei, Gerard Pique, a recunoscut că Barcelona traversează o perioadă de declin de o vreme și și-a exprimat încântarea față de demisia preşedintelui Josep Maria Bartomeu, prezicând un viitor mai luminos sub noua conducere şi cu mai mulţi tineri talentaţi în echipă.
Bartomeu şi consiliul director au demisionat săptămâna trecută, după şase ani de la alegerea lor, pentru a evita un vot de neîncredere din partea membrilor, lăsând în urmă o moştenire plină de trofee, dar într-un declin constant şi cu o situaţie financiară dificilă: ''Era evident că acest club este pe un trend descendent şi în fiecare an lucrurile mergeau un pic mai rău. Cu toţii ştim că acum situaţia de la club este pe calea cea bună, trecem printr-un proces de schimbare de care aveam multă nevoie'', a declarat Pique, după meciul cu Dinamo Kiev (2-1) din UEFA Champions League.
Liga
Laporta a spus tot despre plecarea lui Messi de la Barcelona! "A fost ciudat să-l văd acolo!"
07/09/2021 LA 10:27

Bartomeu, principala problemă a Barcelonei, a fost înlăturat! Pique, încântat

La conducerea Barcelonei se află în acest moment preşedintele interimar Carles Tusquets, în timp ce alegerile urmează să aibă loc în următoarele trei luni. Pique susţine însă că instabilitatea din ultima vreme nu este o scuză pentru evoluţiile inconsistente din ultimele meciuri. Deşi în Champions League nu au avut nicio problemă, în La Liga situaţia stă diferit, echipa fiind fără victorie în ultimele patru meciuri.
''Nu există un an de tranziţie la Barcelona. Nu avem prea mult timp să facem schimbările de care e nevoie, dar trebuie să le facem dacă vrem să progresăm. Un nou preşedinte şi consiliu director vor veni curând şi lucrurile se vor schimba în următoarele luni'', a adăugat fundaşul catalan în vârstă de 33 de ani.
Umilită în august de Bayern Munchen (2-8) în sezonul trecut al UEFA Champions League, pe când Setien se afla la cârma echipei, Barca nu mai poate fi considerată în prezent una dintre favoritele de top din competiţia intercluburi, după părerea lui Pique: ''E normal ca lumea să nu mai creadă că suntem printre favoriţi după ultimii ani, dar tot ce putem face este să continuăm să muncim. Avem o echipă bună, cu mulţi jucători buni şi talentaţi. Avem mulţi tineri care aduc o vitalitate nouă la echipă. Vă pot spune din experienţă că rezultatele vor veni curând. Cred că încă putem face lucruri măreţe'', a mai spus Pique.
Liga
Cât de gravă este accidentarea lui Pique! Verdictul medicilor și cât ar putea lipsi de pe teren
22/08/2021 LA 12:38
Liga
Barcelona 2.0! Cele trei detalii care le dau încredere fanilor după plecarea lui Messi
16/08/2021 LA 08:28