”A fost greu să rup contractul. A fost prima oară în cariera mea când n-am fost plătit. Am trimis o adresă în octombrie, dar așa a fost mereu cu mine și cu alți jucători. Românii au altă modalitate de a gestiona astfel de situații. Eu am făcut o alegere de business. În viață nu trebuie să faci numai ce simți, ci trebuie să urmărești ce e cel mai bine pentru tine. Dar nu e vorba numai de bani, e vorba de situația generală, nu știam ce se va întâmpla cu clubul, mai ales că în fiecare zi apare câte ceva nou. E incredibil! Am ajuns într-un punct în care mi-am zis că e destul”, a declarat Piscitelii într-un interviu acordat Sport.ro.
”Nu mă așteptam să-mi facă o nouă ofertă după ce le-am spus că vreau să plec. Dar am făcut și eu o contraofertă și aștept să văd ce se va întâmpla. Acum vreau să-mi văd familia pentru că nu i-am mai văzut de șase luni. M-aș întoarce la Dinamo, am și prieteni aici. Fabbrini și Montini au încercat în fiecare zi să mă convingă să rămân dar decizia o iau în baza a ce considerăm eu și familia mea”, a adăugat el.

Piscitelli, despre un posibil transfer la FCSB

Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 6 ORE
”Nu aș merge la FCSB pentru că odată ce am reziliat cu Dinamo nu aș mai putea merge la altă echipă din România. N-am plecat pentru a schimba clubul, am plecat pentru că situația de la Dinamo era foarte grea. Am câteva oferte din Serie A și Serie B, vreau să iau o decizie avantajoasă pentru cariera mea. Încă aștept să văd și ce vrea Dinamo să facă cu mine și care o să fie cea mai bună variantă”, a afirmat Piscitelli.
”Ce au făcut fanii lui Dinamo este ceva ce nu am mai văzut. La început nu am putut să cred dar zi de zi am văzut ce fac oamenii și câți bani reușesc să strângă Încep să cred că dacă clubul ia deciziile bune, nu doar că va putea fi salvat, dar se va și relansa. Am fost șocat să văd că fanii au venit să ne susțină nu să ne atace, chiar și după ce am pierdut meciuri considerate ușoare”, a declarat el.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 6 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 7 ORE