În septembrie, oficialii Craiovei păreau să fi tras lozul câștigător odată cu aducerea lui Pițurcă pe banca echipei. Cu un CV impresionant, tehnicianul este cunoscut drept o "mână de fier", astfel că se părea că se îndeplinesc toate condițiile pentru performanță.
Rezultatele au fost însă departe de așteptări, iar înfrângerea cu FCSB pare să fi umplut paharul pentru cei care investesc în Bănie. Dincolo de salariul foarte mare pe care îl are, Pițurcă a spus că e nevoie de investiții mari în iarnă în transferuri, iar conducerea nu pare a fi dispusă să arunce cu bani, mai ales că șansele la titlu s-au diminuat mult.
De altfel, la finalul partidei cu roș-albaștrii, Piți a fost întrebat de jurnaliști de o posibilă ruptură între el și conducere. Tehnicianul a negat, însă Rotaru nu mai pare dispus să îi acorde credit.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM O ORĂ
"Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri vom lua dacă putem lua. Deciziile le luăm împreună", a spus tehnicianul.
Conform digisport.ro, patronul Craiovei pregătește debarcarea antrenorului, singura speranță a acestuia fiind legată de contractul excelent pe care și l-a alcătuit când a semnat. Concret, Pițurcă va putea fi demis doar dacă se ajunge la un numitor comun între părți. Totuși, e de așteptat ca tehnicianul să nu țină cu dinții de scaun, în condițiile în care nu i se va asigura un buget de transferuri așa cum își dorește.

Bergodi a fost deja contactat

Conform sursei citate, oltenii i-au găsit deja înlocuitor. Sorin Cârțu a militat pentru varianta "Bergodi", de la codașa Voluntari, iar Rotaru i-a dat undă verde să îl abordeze pe italian.
Președintele Craiovei este bun prieten cu italianul și consideră că acesta poate să îndeplinească obiectivele echipei fără un buget de transferuri foarte mare. În măsura în care Pițurcă acceptă rezilierea contractului (probabil cu unele compensații), Bergodi va fi aproape sigur noul antrenor din Bănie.

Pițurcă, cifre dezamăgitoare la Craiova

Prezența lui Pițurcă deranjează prin faptul că vrea să ia el întotdeauna deciziile, bucurându-se de o libertate de care beneficiază puțini antrenori din Liga 1.
Dincolo de asta, rezultatele fostului selecționer sunt dezamăgitoare. Practic, de când a fost instalat pe banca Craiovei, tehnicianul a avut la dispoziție 14 meciuri în care să demonstreze de ce e în stare. Linia de clasament e una de play-out: 6 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri.
Bogdan Vintilă, de exemplu, un tehnician complet necunoscut când a fost instalat la cârma FCSB, a antrenat vicecampioana în 15 meciuri. El a obținut 11 victorii, acumulând nu mai puțin de 35 de puncte. Pițurcă, în 14 partide, a adus doar 21 de puncte Craiovei.
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE