Fostul selecționer al României consideră că formația "roș-albastră" ar trebui promovată direct în Liga a 2-a, datorită istoriei sale. Într-un interviu oferit pentru ProTV, Pițurcă și-a motivat propunerea, spunând că o astfel de decizie ar ajuta fotbalul românesc:
Vom pune toți umărul cum vom putea, pentru ca Steaua să revină acolo unde îi este locul. Și Steaua are nevoie de asta, dar și fotbalul românesc. După părerea mea, o echipă ca Steaua ar trebuit invitată automat în Liga 2. | Victor Pițurcă

Pițurcă ia în calcul revenirea în Ghencea

Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM 22 MINUTE
În urmă cu două săptămâni, Pițurcă a mărturisit pentru ProSport că există șanse foarte mici să accepte vreo ofertă din Liga 1, iar singurul club din România la care ar merge este CSA Steaua, formația din Liga a 4-a.
Din Liga 1, e puțin probabil să accept vreo ofertă. Singura echipă din fotbalul românesc la care aș mai lucra este Steaua București și nu neapărat ca antrenor. | Victor Pițurcă
CSA Steaua se află la al treilea sezon în care forțează promovarea în Liga a 3-a. În ultimii doi ani, "roș-albaștrii" au ratat obiectivul în playoff, terminând pe locul secund, în spatele Rapidului (2018), respectiv lui Carmen București (2019).

Pițurcă a făcut istorie la Steaua

De-a lungul timpului, Pițurcă s-a mai aflat pe banca "roș-albaștrilor" în 4 perioade: 1992, 2000-2002, 2002-2004 si 2010. Acesta a evoluat și ca jucător pentru Steaua, în perioada 1983-1989, reușind să câștige Cupa Campionilor din 1986.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! În această seară ar putea fi numit selecționerul României
ACUM O ORĂ