Victor Pițurcă, unul dintre foștii antrenori ai lui Tudor, a oferit primele cuvinte după ce aflat tragica veste. Fostul selecționer a mărturisit că se simte năucit și că nu poate să-și revină.
Și acum încerc să-mi revin şi parcă nu reuşesc, atât de tare m-a bulversat şi m-a năucit această tragedie. Sunt dezorientat complet. A fost unul dintre copiii mei, eu aşa l-am considerat. L-am avut fotbalist, apoi a lucrat alături de mine în ultimii ani. Eram atât de apropiat de el şi aveam o relaţie atât de bună, încât repet, îl percepeam ca şi pe copilul meu.", a spus Pițurcă, pentru Gazeta Sporturilor.

Pițurcă: "Dacă aș fi știut, îi interziceam să fumeze"

Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 30 MINUTE
Pițurcă a recunoscut că nu știa că Martin Tudor suferise un preinfarct în urmă cu un an. Mai mult, fostul selecționer a spus că i-ar fi dat un sfat legat de fumat, însă nu a aflat niciodată de acea intervenție medicală.
"Nu îl știam cu probleme, niciodată nu mi-a lăsat să înţeleg că are ceva. Mai devreme însă am vorbit cu Opriţa şi l-am certat fiindcă nu mi-a zis că Martin Tudor a avut acel preinfarct acum un an. Dacă aş fi ştiut, îi interziceam să mai fumeze, îl trimiteam la medic pentru a se testa mai des.
Fuma cam două pachete pe zi. Ţigările fac mult rău mai ales dacă ai boli de inimă, de plămâni. Plus că la el s-au adunat şi supărările din viaţa privată. A divorțat, ținea foarte mult la copiii săi.", a încheiat Pițurcă.

Martin Tudor, 184 de meciuri în Liga 1

Pe cât de calm a fost pe teren, în fața atacanților adverși, pe atât de mult s-a consumat ulterior, după ce a îmbrățișat meseria de antrenor cu portarii, mărturisesc apropiații. Tudor voia să facă performanță și în noul rol și era cu sufletul alături de fiecare echipă pe care a antrenat-o. Ultima oară a făcut parte din stafful lui Victor Pițurcă, la Craiova, alături de Adrian Neaga, un fost coleg din perioada Steaua.
184 de apariții a avut Martin Tudor în Liga 1, 126 dintre ele în tricoul roș-albastru al formației din capitala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM O ORĂ
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 3 ORE