Premier League e deja de departe cel mai puternic campionat din lume, însă în următorul an prima ligă engleză ar putea să devină "teatrul" în care evoluează alți mari fotbaliști ai lumii, care în mod normal nu ar fi fost în cărți pentru un transfer.
Concret, în cazul în care City va reuși să îl aducă pe Messi, trupa lui Guardiola ar deveni aproape imposibil de bătut. Și fără starul Barcelonei, "cetățenii" sunt în acest moment a doua echipă din punct de vedere al valorii, după campioana Liverpool, astfel că sosirea lui Messi ar înclina decisiv balanța spre gruparea de pe Etihad.
Liverpool știe foarte bine acest lucru și, conform lui James Pearce, jurnalistul de la The Athletic responsabil cu formația de pe Anfield, s-a interesat deja despre posibilitatea de a-l transfera pe Kylian Mbappe.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ORĂ

Liverpool, primele contacte cu PSG pentru transferul lui Mbappe

Francezul e un vis mai vechi al lui Klopp, însă părea greu de crezut că o asemenea mutare s-ar putea face, judecând după cota de piață a atacantului de 21 de ani, care e deja campion mondial.
Doar că eventuala venire a lui Messi la City i-a pus în gardă pe oficialii "cormoranilor" și au existat deja tatonări în perspectiva mutării. PSG a transmis că ar fi dispusă să renunțe la starul său pentru suma record de 300 de milioane de euro, în timp ce Liverpool pare dispusă în acest moment să ofere "doar" 200 de milioane. Diferența dintre cerere și ofertă e încă mare, însă lucrurile ar putea lua o altă turnură dacă Messi sosește în Premier League.
Calculele campioanei Angliei sunt legate și de posibila plecare a lui Mane, un fotbalist care e în atenția lui Real și al Barcelonei. Astfel, dacă vor reuși să obțină suma dorită pe senegalez (se preconizează că Liverpool ar cere 150 de milioane de euro pentru starul său), atunci cumpărarea lui Mbappe ar fi mai ușoară.

United reia pista Jadon Sancho

United a reușit transferul lui Van de Beek și părea că a abandonat pista Jadon Sancho, urmând a se concentra pe întăriri în zona centrală a defensivei și pentru aducerea unui vârf care să fie o soluție de rezervă pentru Martial, jucător într-o formă fantastică, dar care se accidentează des.
Pa banda dreaptă, Greenwood a strălucit în a doua parte a sezonului, și se părea că va primi în continuare credit. Însă e clar că nu se poate pune o presiune atât de mare pe un jucător extrem de tânăr. Atacantul de bandă are fără doar și poate un viitor strălucit, dar staff-ul tehnic al lui United se teme că acesta nu va face față fizic unui ritm de joc din trei în trei zile.
S-a discutat intens cu Dortmund, pentru transferul lui Jadon Sancho și, deși în acest moment discuțiile sunt în stand by, s-ar putea ca ele să se reia. O eventuală venire a lui Messi la City l-ar face pe Ed Woodward să fie mult mai deschis spre a cheltui sume impresionante, astfel că Sancho ar putea ajunge în cele din urmă pe Old Trafford.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
IERI LA 05:14