Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris, din urmă cu o săptămână, atunci când Colțescu i-a spus lui Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez. Webo i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat.
Partida s-a reluat după 24 de ore, fiind delegată o altă brigadă de arbitri. UEFA a pornit o anchetă de amploare în urma scandalului de rasism. De curând, Sebastian Colțescu și-a angajat un avocat spaniol, . Arbitrul român este hotărât să nu-și lase numele târât în noroi, motiv pentru care, în cazul în care UEFA îl va găsi vinovat, acesta va ataca decizia și vrea să solicite despăgubiri de ordinul milioanelor de euro fie la CEDO, fie la Curtea Penală Internațională de la Haga.

Sebastian Colțescu nu consideră că a greșit cu nimic

Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 6 ORE
Potrivit Gazetei Sporturilor, arbitrul român, care până acum nu a emis nicio reacție în privința celor întâmplate în urmă cu o săptămână, respinge ferm acuzele de rasism care i se aduc și e hotărât să-și facă dreptate cu orice preț, fapt pentru care și-a anunțat avocatul, pe Josep Vandellos, că va depune orice demers pentru a-și dovedi nevinovăția.
Colțescu pare de neînduplecat și "ar intenționa chiar să solicite despăgubiri, cuantificabile în milioane de euro, pentru a-și reface imaginea în cazul în care sentința nu îi va fi favorabilă în urma anchetei de la UEFA", anunță sursa citată. Astfel, arbitrul român ar urma să reclame o crimă împotriva umanității.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 7 ORE