30 mai era data la care trebuia să se joace finala Champions League de la Istanbul, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap tuturor echipelor și organizatorilor. Oficialii UEFA, în frunte cu președintele Aleksander Ceferin, au decis ulterior ca finala să fie mutată pe 27 iunie, pentru ca ligile din Europa să poată fi încheiate până la data respectivă.
Starea de urgență din majoritatea țărilor s-a prelungit, așa că UEFA a fost nevoită să reconsidere problema. BBC anunță că, la următoarea ședință de pe 23 aprilie, se va discuta în mod expres despre data de 29 august ca ultimă variantă a disputării finalei Champions League, în timp ce ultimul act din Europa League ar urma să se dispute pe 26 august.
UEFA susține în continuare finalizarea tuturor campionatelor din Europa pe teren, motiv pentru care data finalei Champions League încă nu a putut fi stabilită cu exactitate.
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ

Cum se poate încheia sezonul Champions League

Jurnaliștii britanici susțin că UEFA a pregătit 2 planuri pentru încheierea la timp a sezonului actual din Champions League:
  • Prima variantă se referă la disputarea sferturilor și semifinalelor în mod obișnuit, în sistem tur-retur, în lunile iulie și august.
  • A doua variantă se referă la organizarea unui mini-turneu, la care vor participa toate echipele rămase în competiție la ora actuală. Meciurile s-ar disputa într-o singură manșă, după încheierea campionatelor interne din Europa, pe durata unei săptămâni.
Aceste subiecte vor fi dezbătute pe larg în cadrul ședințeipe pe care UEFA o va organiza alături de cei 55 de membri afiliați, săptămâna viitoare.
4 meciuri din optimile Champions League au rămas de disputat în acest sezon: Bayern Munchen - Chelsea, Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid și Barcelona - Napoli. De asemenea, 4 echipe s-au calificat deja în sferturi: PSG, Atalanta, Atletico Madrid și RB Leipzig.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM 2 ORE