Noul sezon din Liga a 2-a va debuta cu 20 de echipe la start (sau 21 dacă Pandurii Tg.Jiu va avea câștig de cauză la apelul pentru licențiere, echipa fiind momentan exclusă din competiție din cauza datoriilor foarte mari), iar sistemul de desfășurare al campionatului din al doilea eșalon va fi unul inedit.

Play-off și play-out în Liga a 2-a

În sezonul regulat, echipele nu se vor mai întâlni ca și până acum tur-retur, ci doar într-o singură manșă, rezultând 19 (sau 20) de etape.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
Primele 6 clasate în urma acestor partide vor intra play-off-ul pentru promovare, unde vor juca între ele tur-retur (10 etape). Primele 2 echipe vor promova direct în Liga 1, iar locurile 3 și 4 vor juca baraj cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1.
Restul de 14 (sau 15 echipe) vor fi împărțite în 2 serii de câte 7 echipe (sau una de 7 și alta de 8), care se vor întâlni o singură dată (6 etape).
Ultimele 2 clasate din fiecare serie vor retrograda în Liga a 3-a, iar primele echipe de sub linie vor disputa un baraj pentru rămânerea în Liga a 2-a. Astfel, 5 echipe vor cădea din Liga a 2-a, urmând ca locul lor să fie luat de alte 5 echipe din Liga a 3-a.
Sistemul din cel de-al 3-lea eșalon va suferi și el modificări serioase. Echipele vor fi împărțite în 10 serii de câte 10 formații. Primele 2 clasate din fiecare serie vor intra în lupta pentru promovare după cum urmează: câștigătoarea fiecărei serii va juca un meci de baraj, tur-retur, cu una dintre echipele clasate pe locul 2 din altă serie; ulterior, cele 10 câștigătoare ale acestor duble manșe vor juca un alt meci de baraj, de această dată într-o singură manșă, iar cele 5 echipe învingătoare vor promova în Liga a 2-a. Astfel, din Liga a 3-a nu se va mai putea promova direct ca și până acum.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE