Nathaniel Clyne a trecut printr-un veritabil coșmar în ultimii 2 ani. Fostul internațional englez, ajuns la 29 de ani, a fost mai mult accidentat - ultima dată a jucat pentru Liverpool pe 6 mai 2018!
Contractul lui cu Liverpool va expira vara aceasta iar clubul nu dorește să îl mai prelungească. Totuși, deși n-a mai jucat în Premier League de un an, Clyne are 3 oferte din Premier League.
Conform celor de la Goal, West Ham United, Crystal Palace și Bournemouth vor să-l aducă din sezonul viitor. Clyne a fost împrumutat în a doua jumătate a sezonului trecut la Bournemouth, club pentru care a evoluat în 14 partide.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 17 ORE

Trei jucători vânduți pentru Werner

Cei de la Liverpool au decis să nu facă investiții importante în perioada de transferuri din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus. Astfel, deși transferul lui Timo Werner părea o certitudine în urmă cu 3 luni, mutarea este acum sub semn de întrebare.
Werner vrea să meargă la Liverpool, Klopp vrea să-l aibă pe jucător, însă partea financiară este cea care pune în pericol transferul. Astfel, cei de la Liverpool sunt gata să renunțe la 3 jucători pentru a strânge fondurile necesare cumpărării atacantului care a marcat 21 de goluri și a dat 7 assist-uri în 26 de partide din acest sezon de Bundesliga.
Astfel, Liverpool ar urma să-i cedeze pe Xherdan Shaqiri, Harry Wilson și Marko Grujic definitiv astfel încât să poată plăti cele 60 de milioane necesare pentru aducerea lui Werner. Wilson a impresionat la Bournemouth, acolo unde este al 2-lea golgheter al echipei, și are oferte din Premier League. La fel și Grujic, cel care e titular incontestabil la Hertha Berlin iar cei de la Liverpool solicitau 45 de milioane de euro înainte de pandemie pentru Wilson și Grujic, și 30 de milioane pentru Shaqiri. Oficialii "cormoranilor" se așteaptă însă să obțină sume mai mici în contextul actual, însă suficient cât să poată să-l aducă pe Timo Werner în locul lor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06