Totuși, Leo Messi pare că e în continuare de neînduplecat, în ciuda faptului că Josep Maria Bartomeu și-a dat demisia din conducerea clubului. Starul argentinian îşi termină contractul cu FC Barcelona în vara lui 2021, n-a semnat până acum prelungirea, iar din ianuarie va fi liber să semneze gratis cu oricine îl vrea. Cel mai probabil, Manchester City va face noi presiuni pentru a-l aduce pe Messi pe Etihad Stadium.
Luis Figo, fostul star al Barcelonei, dar și al celor de la Real Madrid, a mărturisit de curând că a fost de-a dreptul surprins de presiunile pe care argentinianul le-a pus în vară pentru a părăsi clubul pentru care a scris istorie. Figo este de părere că Leo Messi va forța plecarea de pe Camp Nou din nou, și spune că nimic nu-l poate întoarce din drum odată ce și-a imaginat deja un nou început pentru el și familia lui, în altă parte.

Luis Figo, convins că Leo Messi va dori să părăsească Barcelona

Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 33 MINUTE
"Am urmărit îndeaproape toată această tevatură și încercarea lui de a părăsi Barcelona în această vară. Am fost ca orice fan al fotbalului: surprins și fascinat. Cu siguranță are motivele lui pentru această decizie. Nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat, dar orice club își dorește un jucător ca Messi. Contează mult această mutare de factorul financiar, de banii care vor fi implicați, de voința jucătorului. Dar în general, în viață, dacă nu vrei să fii undeva, în final nimic nu te poate întoarce din drum, nimic nu te paote convinge", a spus Luis Figo pentru Marca.
Lionel Messi, care a fost la un pas să plece de la FC Barcelona, a revenit în cele din urmă asupra deciziei şi îşi va duce la capăt contractul, ce expiră în iunie 2021. Dintre cluburile de top din Europa, Messi e dorit de Manchester City, care îl are ca atu pe Pep Guardiola, antrenorul alături de care Leo Messi a făcut performanțele cele mai mari pe Camp Nou. 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit transfermarkt.com.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM O ZI
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50