Totuși, Leo Messi pare că e în continuare de neînduplecat, în ciuda faptului că Josep Maria Bartomeu și-a dat demisia din conducerea clubului. Starul argentinian îşi termină contractul cu FC Barcelona în vara lui 2021, n-a semnat până acum prelungirea, iar din ianuarie va fi liber să semneze gratis cu oricine îl vrea. Cel mai probabil, Manchester City va face noi presiuni pentru a-l aduce pe Messi pe Etihad Stadium.
Luis Figo, fostul star al Barcelonei, dar și al celor de la Real Madrid, a mărturisit de curând că a fost de-a dreptul surprins de presiunile pe care argentinianul le-a pus în vară pentru a părăsi clubul pentru care a scris istorie. Figo este de părere că Leo Messi va forța plecarea de pe Camp Nou din nou, și spune că nimic nu-l poate întoarce din drum odată ce și-a imaginat deja un nou început pentru el și familia lui, în altă parte.

Luis Figo, convins că Leo Messi va dori să părăsească Barcelona

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE
"Am urmărit îndeaproape toată această tevatură și încercarea lui de a părăsi Barcelona în această vară. Am fost ca orice fan al fotbalului: surprins și fascinat. Cu siguranță are motivele lui pentru această decizie. Nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat, dar orice club își dorește un jucător ca Messi. Contează mult această mutare de factorul financiar, de banii care vor fi implicați, de voința jucătorului. Dar în general, în viață, dacă nu vrei să fii undeva, în final nimic nu te poate întoarce din drum, nimic nu te paote convinge", a spus Luis Figo pentru Marca.
Lionel Messi, care a fost la un pas să plece de la FC Barcelona, a revenit în cele din urmă asupra deciziei şi îşi va duce la capăt contractul, ce expiră în iunie 2021. Dintre cluburile de top din Europa, Messi e dorit de Manchester City, care îl are ca atu pe Pep Guardiola, antrenorul alături de care Leo Messi a făcut performanțele cele mai mari pe Camp Nou. 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit transfermarkt.com.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 15 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33