Exodul jucătorilor mari ai Europei spre China pare că va continua și în această iarnă. Conform informațiilor apărute în presa engleză, ultimul nume apărut pe lista de cumpărături a asiaticilor este jucătorul lui Chelsea, Oscar.
Brazilianul în vârstă de 25 de ani este dorit insistent de Shanghai SIPG, unde antrenor este Andre Villas-Boas, fost manager pe Stamford Bridge. Pentru serviciile mijlocașului ofensiv, gruparea chineză a făcut o ofertă de aproximativ 70 de milioane de euro. Jurnaliștii de la Telegraph anunță că londonezii sunt extrem de mulțumiți cu suma de transfer și sunt dispuși să îl lase pe Oscar să plece în această iarnă.
  • În vară, jucătorul lui Chelsea a mai fost dorit de Guangzhou Evergrande, unde antrenor este Luiz Felipe Scolari, și de Jiangsu Suning.
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM O ORĂ
Chelsea l-a cumpărat pe Oscar în 2012, de la Internacional. Pentru serviciile brazilianului, englezii au plătit atunci 30 de milioane de euro, adică mai puțin de jumătate din cât ar urma să primească dacă jucătorul acceptă să plece în China. Oscar ar putea deveni totodată cel mai scump fotbalist vândut în istoria lui Chelsea, titlu deținut acum de David Luiz, vândut în 2014 la PSG pentru 60 de milioane de euro.
  • În această seară, Manchester City întâlnește Watford, de la 22:00, LIVE pe Eurosport
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ORĂ
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
ACUM 2 ORE