Managerul Slaven Bilic a confirmat pentru presa britanică ruptura care s-a produs între club și jucător. Conform spuselor tehnicianului, Payet refuză să joace împotriva lui Crystal Palace sâmbătă și speră să se transfere cât mai rapid.
"La echipă avem o situație încordată cu Payet, iar clubul nu își dorește să îl vândă", a declarat Bilic. Se pare totuși că interesul pentru jucătorul în vârstă de 29 de ani este mare, două cluburi din Ligue 1, Olympique Marseille și PSG, fiind extrem de interesate de internaționalul francez. Payet a venit la Londra chiar de la OM, în 2015, atunci când West Ham a plătit pentru serviciile sale 11,5 milioane de euro.
"Am declarat în nenumărate rânduri că nu dorim să ne vindem cei mai buni jucători, iar Payet este cel mai bun din lot. De aceea i-am prelungit contractul și chiar i-am oferit un contract îmbunătățit după alte patru luni. I-am spus asta la telefon, dar tot refuză să joace. Probabil este curtat de anumite cluburi. Este ceva uzual în această perioadă", a mai adăugat Bilic. Croatul nu vrea să renunțe însă la elevul său, de la care se așteaptă să-și schimbe atitudinea rapid și să se întoarcă la echipă determinat și mai motivat.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 6 ORE
  • 17 goluri și 12 pase decisive a dat Dimitri Payet la West Ham în sezonul trecut de Premier League
Meciurile din Premier League se văd online pe Eurosport Player
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 7 ORE