În vârstă de 40 de ani, Ovidiu Burcă nu mai este directorul general al Rapidului. Acesta și-a anunțat demisia printr-un comunicat pe Facebook: "Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.
Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga”, și-a motivat Burcă decizia.

Plecări de marcă la Rapid, după ratarea promovării

Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 31 MINUTE
Au existat multe zvonuri în ultimele zile, însă plecările a trei oameni din cadrul clubului sunt deja sigure. După un play-off cu adevărat dezastruos, în care Rapid a învins-o doar pe UTA, cu 2-1 la Arad, prima plecare firească de la club este cea a lui Dan Alexa, care își asumase promovarea în momentul în care a preluat clubul din Giulești.
Mai mult, Daniel Pancu este și el ca și plecat de la Rapid. El este în negocieri avansate să preia Poli Iași, care a rămas ieri fără antrenor după plecarea lui Mircea Rednic: “Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a spus Pancu pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE