Ross Wilson, directorul sportiv al celor de la Glasgow Rangers, a mărturisit că oficialii clubului au fost foarte mulţumiţi de Ianis Hagi. Aceştia spun că pandemia poate influenţa decizia clubului în privinţa transferului lui Ianis.
Ianis Hagi este jucătorul clubului Genk, însă este împrumutat la Rangers până la sfârşitul sezonului. Rangers are o opţiune exclusivă de cumpărare a internaţionalului român atunci când perioada de împrumut va expira.
"Poate influenţa virusul decizia noastră în privinţa achiziţiei lui Hagi? Posibil. Dar nu ştim când se va deschide fereastra de transferuri şi cum va arăta piaţa. Fără nicio îndoială, Ianis a făcut o impresie foarte bună. Suntem în contact cu el, eu, Steven Gerrard, Gary McAllister şi Michael Beale. Am fost mulţumiţi de el şi va fi împrumutat la noi până la sfârşitul sezonului, oricând va fi asta. Rangers are o opţiune exclusivă pentru el, dar mai avem timp până când va trebui să decidem. Avem o relaţie grozavă cu el şi cu tatăl lui”, a spus Ross Wilson, potrivit Daily Record.
Fotbal
Șansele ca Ianis Hagi să revină la echipa națională. Ce spune Gică despre accidentarea fiului său
27/09/2022 LA 10:36

Ianis Hagi e iubit la Rangers

Wilson spune că Hagi este la rândul său mulţumit de Rangers şi şi-ar dori să continue alături de formaţia condusă de Steven Gerrard. Dincolo de criza generată de coronavirus, scoțienii nu s-au grăbit să activeze clauza de 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al românului și din cauza incertitudinilor privind banca tehnică. Au existat speculații că Stevie G, cel care a militat pentru aducerea internaționalului nostru pe Ibrox, ar fi tentat de o nouă provocare.
"A găsit la Rangers un loc unde se simte iubit. Poate simţi măreţia clubului şi iubeşte intensitatea şi presiunea suporterilor”, a mai spus Ross Wilson.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Naționala României, plusuri și minusuri după cele 4 jocuri din Liga Națiunilor
15/06/2022 LA 13:19
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31