În primul său meci în faţa fanilor parizieni pe teren propriu, Leo Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al meciului dintre Paris Saint-Germain şi Olympique Lyon (2-1), când scorul era 1-1. Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul la ieșirea de pe teren, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins alături de colegii care-l priveau intrigați.
Cu toate acestea, schimbarea făcută de Mauricio Pochettino s-a dovedit a fi inspirată, după ce Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG în minutul 90+3 al partidei. Conflictul dintre Pochettino și Messi a ținut prima pagină a publicațiilor din toată lumea și încă produce discuții pe marginea acestui subiect.
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
ACUM 12 ORE

Nicolas Anelka îi ia apărarea lui Leo Messi în conflictul cu Pochettino

Fostul jucător al celor de la PSG, Nicolas Anelka, e de părere că Pochettino a vrut să-și impună punctul de vedere în cadrul unei echipe alcătuită din staruri, însă în același timp îi înțelege și supărarea fotbalistului: "Nu scoți un sextuplu câștigător al Balonului de Aur în minutul 65, când nici măcar nu marcase. Asta îi atacă orgoliul. Un atacant are nevoie să știe că antrenorul are încredere în el și ce a făcut Pochettino nu a dovedit tocmai asta.
Eu nu cred că Messi o să uite vreodată această întâmplare. E un star al echipei și era la primul său meci pe Parc de Princes. O să fie dificil să-și revină din asta. Messi nu a jucat cu Metz și asta în sine este deja un răspuns. Nu poți să-l antrenezi pe Messi așa. Antrenorul a vrut să transmită un mesaj puternic, ceea ce e bine, dar aici vorbim de Messi, totuși", a spus Nicolas Anelka, conform Marca.
Între timp, spiritele din cadrul echipei s-au mai liniștit, iar Messi a fost reintrodus în lotul lui PSG. Duminică dimineață, argentinianul a reluat antrenamentele alături de colegii săi, astfel că sunt șanse mari să-l vedem pe teren în această seară în meciul cu Manchester City. Încă nu este sigur dacă Messi va fi titular împotriva lui City sau va intra pe parcurs, Pochettino urmând să ia o decizie în funcție de starea fizică a fotbalistului.
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
ACUM 12 ORE
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
IERI LA 15:20