Pochettino a fost întrebat despre următoarea sa destinație la un eveniment organizat de La Liga și a declarat că își analizează opțiunile.
”Am avut mare noroc că mi-am început cariera ca antrenor la Espanyol în Barcelona și apoi să vin în Premier League unde am învățat o limbă diferită și o cultură diferită. Astăzi sunt o persoană mai bună datorită acestor experiențe”, a declarat el.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752592.jpg
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 7 MINUTE
”Fotbalul s-a născut în Anglia, dar cred că La Liga are un fotbal extraordinar și antrenori foarte buni. Anglia și Spania sunt cele mai puternice campionate din lume”, a adăugat Pochettino.
”Barcelona este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Bineînțeles că odata cu venirea unui nou antrenor, lumea se așteaptă ca el să continue cu aceeași filosofie”, a afirmat Pochettino.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 4 ORE