Pochettino a fost întrebat despre următoarea sa destinație la un eveniment organizat de La Liga și a declarat că își analizează opțiunile.
”Am avut mare noroc că mi-am început cariera ca antrenor la Espanyol în Barcelona și apoi să vin în Premier League unde am învățat o limbă diferită și o cultură diferită. Astăzi sunt o persoană mai bună datorită acestor experiențe”, a declarat el.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752592.jpg
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM 2 MINUTE
”Fotbalul s-a născut în Anglia, dar cred că La Liga are un fotbal extraordinar și antrenori foarte buni. Anglia și Spania sunt cele mai puternice campionate din lume”, a adăugat Pochettino.
”Barcelona este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Bineînțeles că odata cu venirea unui nou antrenor, lumea se așteaptă ca el să continue cu aceeași filosofie”, a afirmat Pochettino.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 5 MINUTE
Premier League
Criza vaccinurilor în Premier League. Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au imunizat
ACUM 34 MINUTE