Fără angajament din toamna anului 2019, Mauricio Pochettino a semnat în a doua zi a anului 2021 cu campioana Franței un contract valabil pe 18 luni, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. El are ca obiectiv titlul şi Champions League, trofeu de care PSG a fost mai aproape ca niciodată sezonul trecut, când a jucat finala cu Thomas Tuchel pe banca tehnică.
La una dintre conferințele de presă de debut ale lui Pochettino la PSG, argentinianul a fost întrebat despre un posibil transfer al compatriotului lui pe Parc des Princes, Leo Messi. Tehnicianul, aflat ultima oară la cârma lui Tottenham, a vorbit și despre transferul lui Dele Alli la campioana Franței.

Mauricio Pochettino, răspuns în cazul posibilului transfer al lui Messi la PSG

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Leo Messi a intrat deja în ultimele lui șase luni de contract la Barcelona. S-a vehiculat în presa din toată lumea că acesta ar putea ajunge cel mai probabil ori la Manchester City, ori la PSG, două cluburi extrem de importante și capabile pe plan financiar. Întrebat despre superstarul Barcelonei, dar și despre Dele Alli, Pochettino a oferit un răspuns tranșant: "Lăsăm zvonurile deoparte. Toți jucătorii buni sunt bineveniți la PSG. E unul dintre cele mai mari cluburi, dacă nu e cel mai mare din lume, deci e normal să apară zvonuri. Abia am ajuns, deci le lăsăm deoparte", a spus Pochettino.
Argentinianul a vorbit și despre debutul lui pe banca celor de la PSG, mâine, pe terenul celor de la Saint Etienne, de la ora 22:00: "Crăciunul a fost generos cu mine. Profit de această oportunitate pentru a-i mulțumi președintelui Nasser și lui Leonardo pentru încredere și pentru faptul că sunt din nou în acest club", a mai spus noul antrenor al parizienilor.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14