Fără angajament din toamna anului 2019, Mauricio Pochettino a semnat în a doua zi a anului 2021 cu campioana Franței un contract valabil pe 18 luni, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. El are ca obiectiv titlul şi Champions League, trofeu de care PSG a fost mai aproape ca niciodată sezonul trecut, când a jucat finala cu Thomas Tuchel pe banca tehnică.
La una dintre conferințele de presă de debut ale lui Pochettino la PSG, argentinianul a fost întrebat despre un posibil transfer al compatriotului lui pe Parc des Princes, Leo Messi. Tehnicianul, aflat ultima oară la cârma lui Tottenham, a vorbit și despre transferul lui Dele Alli la campioana Franței.

Mauricio Pochettino, răspuns în cazul posibilului transfer al lui Messi la PSG

Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 10 ORE
Leo Messi a intrat deja în ultimele lui șase luni de contract la Barcelona. S-a vehiculat în presa din toată lumea că acesta ar putea ajunge cel mai probabil ori la Manchester City, ori la PSG, două cluburi extrem de importante și capabile pe plan financiar. Întrebat despre superstarul Barcelonei, dar și despre Dele Alli, Pochettino a oferit un răspuns tranșant: "Lăsăm zvonurile deoparte. Toți jucătorii buni sunt bineveniți la PSG. E unul dintre cele mai mari cluburi, dacă nu e cel mai mare din lume, deci e normal să apară zvonuri. Abia am ajuns, deci le lăsăm deoparte", a spus Pochettino.
Argentinianul a vorbit și despre debutul lui pe banca celor de la PSG, mâine, pe terenul celor de la Saint Etienne, de la ora 22:00: "Crăciunul a fost generos cu mine. Profit de această oportunitate pentru a-i mulțumi președintelui Nasser și lui Leonardo pentru încredere și pentru faptul că sunt din nou în acest club", a mai spus noul antrenor al parizienilor.
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 15 ORE