Cum campionatele de fotbal din țara noastră sunt în prezent suspendate, jucătorii și fanii își unesc acum forțele în mediul virtual, pentru a sprijini doctorii și asistenții care se luptă în fiecare zi să salveze viețile oamenilor infectați cu Covid-19.
Poli și Rapid, două dintre echipele înfrățite din fotbalul românesc, se vor întâlni la sfârșitul săptămânii într-un meci virtual, în cadrul căruia toți oamenii, indiferent de echipa favorită și sportul pe care îl urmăresc, vor avea ocazia să contribuie, prin donații sau bilete virtuale, la lupta împotriva coronavirusului. Toate încasările vor fi redirecționate către Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, cu scopul achiziționării de echipamente de protecție personale pentru cei din linia întâi .

Cum poți susține inițiativa?

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
  • Cumpără-ți bilet virtual de intrare la meci. Toate încasările vor fi donate Spitalului ”Victor Babeș” cu scopul achiziționării de echipamente de protecție personale pentru cei din linia întâi – https://bit.ly/2WSaNkP
  • Trimite SMS la numărul 8841 cu textul DONATIE (2 EUR/SMS)
  • Donează direct în contul spitalului – Cont RO84RNCB0255113757760002 (Asociația Dr. Victor Babeș Timișoara, CUI 18737642), cont deschis la BCR
  • Distribuie evenimentul și invită-ți prietenii la un meci caritabil

Poli și Rapid luptă împotriva pandemiei

"Vremurile dificile pe care le traversăm nu ne pot șterge dragostea de fotbal. Avem în inimă ritmul tobelor, simțim în nări mirosul fumigenelor, ne crește pulsul atunci când ne gândim la un gol al echipei pe care o iubim. Din păcate toate acestea ne sunt pentru moment interzise, însă nu putem sta deoparte de REGELE FOTBAL.
La puțin mai bine de o lună de la meciul de pe Păltinișanu încheiat nedecis, ne întâlnim din nou cu frații de la Rapid București. De această dată într-un meci-eveniment disputat pe consolă, între echipele de ESports ale Politehnicii și Rapidului. Duminică seara vă așteptăm pe toți în fața monitoarelor sau a televizoarelor, pentru a vedea un nou episod al unei întâlniri în familie! Partida va fi transmisă prin intermediul canalului oficial de Youtube al clubului nostru, pe pagina de Facebook a Eurosport și a Rapidului.
Pentru această întâlnire specială pot fi achiziționate bilete, la fel ca pentru un meci real. Cumpărând un bilet veți susține lupta pe care personalul medical din prima linie o dă împotriva efectelor devastatoare ale Covid-19. Toate încasările generate de partida Politehnica v. Rapid vor fi redirecționate către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, pentru a fi folosite la suplimentarea stocurilor de echipamente de protecție personală pentru medici și asistente.
Ei au nevoie de noi. Noi avem nevoie de ei. Doar împreună vom reuși să trecem peste această întâmplare. Stăm acum separați ca să ne îmbrățișăm mai puternic apoi!", este comunicatul publicat de Poli Timișoara.

Echipele din România, alături de cadrele medicale

Poli și Rapid nu sunt singurele echipe din România care au inițiat acțiuni caritabile de acest fel. Dinamo, U Cluj și Petrolul au luat și ele parte la astfel de meciuri virtuale, pentru a sprijini cadrele medicale care se luptă împotriva pandemiei.
La meciul dintre Dinamo și U Cluj, din urmă cu o săptămână, suporterii au strâns 22.090 de lei, sumă donată către Spitalului-Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. La fel, Rapid și Petrolul au organizat un meci de FIFA weekend-ul trecut, iar toți banii au fost redirecționați către Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București și Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 10 ORE