Biroul procurorului general din Portugalia a dezvăluit că au fost efectuate peste 30 de percheziții luni de către Poliția Judiciară în conformitate cu ordinele de la Ministerul Public. Toate cele trei cluburi au confirmat perchezițiile, iar Benfica a subliniat că va face tot posibilul pentru a colabora cu autoritățile.
Sporting a informat într-un comunicat că investigația are legătură cu nereguli semnalate între 2011 și 2014 și a felicitat eforturile poliției de a aduce transparență în fotbalul portughez. Procurorii au inforamt că investighează ”mai multe cazuri, toate în legătură cu fotbalul profesionist, care ar putea include infracțiuni precum corupția, evaziunea fiscală sau spălarea de bani”.

Cine este principala țintă a autorităților

Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 13 MINUTE
Conform postului de televiziune portughez TVI, principala țintă a autorităților este președintele Benfica, Luis Filipe Vieira, procurorii concentrându-se și pe transferurile a trei jucători libieni care au semnat cu Santa Clara.
Omul de afaceri în domeniul imobiliar Vieira a fost reales ca președinte de către Benfica luna trecută, prelungindu-se astfel un mandat care a început în 2003.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM O ORĂ