Biroul procurorului general din Portugalia a dezvăluit că au fost efectuate peste 30 de percheziții luni de către Poliția Judiciară în conformitate cu ordinele de la Ministerul Public. Toate cele trei cluburi au confirmat perchezițiile, iar Benfica a subliniat că va face tot posibilul pentru a colabora cu autoritățile.
Sporting a informat într-un comunicat că investigația are legătură cu nereguli semnalate între 2011 și 2014 și a felicitat eforturile poliției de a aduce transparență în fotbalul portughez. Procurorii au inforamt că investighează ”mai multe cazuri, toate în legătură cu fotbalul profesionist, care ar putea include infracțiuni precum corupția, evaziunea fiscală sau spălarea de bani”.

Cine este principala țintă a autorităților

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE
Conform postului de televiziune portughez TVI, principala țintă a autorităților este președintele Benfica, Luis Filipe Vieira, procurorii concentrându-se și pe transferurile a trei jucători libieni care au semnat cu Santa Clara.
Omul de afaceri în domeniul imobiliar Vieira a fost reales ca președinte de către Benfica luna trecută, prelungindu-se astfel un mandat care a început în 2003.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE